Skip to content

Sinun digitaalinen osoitteesi – hanki oma verkkotunnus tänään!

Aloita täydellisellä verkkotunnuksella

Palveluumme sisältyy:

  • ILMAINEN DNS-palvelu
  • ILMAINEN uudelleenohjauspalvelu sosiaaliseen mediaan
  • ILMAINEN sähköpostitili per rekisteröity verkkotunnus
  • ILMAINEN DNSSEC-suojaus
  • ILMAINEN päivitys parhaaseen webhosting-palveluun

.fi

11

60

€/vuosi

.se

21

64

€/vuosi

.eu

4

50

€/vuosi

.com

11

60

€/vuosi

.org

13

92

€/vuosi

Aloita nettisivusi suunnittelu domainhaulla

Domainhaulla löydät kätevästi vapaat domainit, jotka sopivat täydellisesti niin sinulle kuin yrityksellesikin. Kokeile domainhakutyökaluamme ja katso, mitkä nimet ovat vielä vapaana.

Valitse verkkotunnus, eli domain, joka kuvaa parhaiten sinua tai yritystäsi netissä. Oikean domainin löytäminen on ensiaskel vahvan ja erottuvan nettisivun rakentamiseen.

lady-employee-doing-video-meeting

Jokaisen verkkotunnuksen mukana tulee yksi ilmainen sähköposti.

Ilmainen sähköposti kaupan päälle!

Jokaisen verkkotunnuksen mukana tulee yksi ilmainen sähköposti.

Kun ostat verkkotunnuksen meiltä, pääset välittömästi käsiksi omaan sähköpostiisi. Tarjoamme 100 MB tallennustilaa ilmaiseksi, ja laajennusmahdollisuuksien avulla voit kasvattaa tilaa ja ominaisuuksia tarpeen mukaan.

Ilmainen sähköposti

Miksi sinun pitäisi siirtää verkkotunnuksesi meille?

Ilmainen pysäköinti

Ei kiirettä! Odottaessasi oikeaa hetkeä verkkosivujesi julkaisulle, ohjaamme verkkotunnuksesi ”Tulossa pian” -sivulle.

Ilmainen edelleenohjaus

Onko sinulla jo loistava Facebook tai LinkedIN sivu? Ohjaa verkkotunnuksesi sinne tai mihin tahansa haluamaasi sivustoon.

Ilmaiset nimipalvelimet

Hyödynnä verkkotunnustasi heti ensimmäisestä päivästä alkaen ilman piilotettuja kuluja.

Helppo siirto

Haluatko pitää kaikki verkkotunnuksesi yhdessä paikassa? Aloita ilmainen siirto verkkotunnusten rekisteröintipalvelussamme.

DNSSEC-turvallisuus

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy suoja DNS-kaappauksia vastaan. Se on aina päällä ilman lisäkuluja.

Ammattitaitoinen tuki

Zone on .fi-verkkotunnusten virallinen, valtuutettu palveluntarjoaja. Autamme sinua mielellämme kaikissa verkkotunnuksiin liittyvissä asioissa.

Näin valitset oikean verkkotunnuksen

  1. Valitse nimi, joka heijastaa brändiäsi tai palveluitasi. Verkkotunnuksessasi ei välttämättä tarvitse olla yrityksesi nimeä.
  2. Varmista, että verkkotunnus on helppo muistaa ja kirjoittaa. Pyri välttämään sanoja, joilla on useita kirjoitusasuja.
  3. Älä odota – rekisteröi verkkotunnuksesi nyt! Usein sattuu niin, että yritysten, joilla ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä, verkkotunnukset varataan joko kilpailijoiden tai verkkotunnusvälittäjien toimesta.

Usein kysytyt kysymykset verkkotunnuksista

Verkkotunnus on nettiosoitteesi, joka ohjaa kävijät suoraan verkkosivustollesi ja määrittelee sähköpostiosoitteesi domain-osan @-merkin jälkeen.

Sen avulla voit myös luoda aladomaineja, jotka toimivat erillisinä sivustoina tai sivuina verkkotunnuksesi alla. Esimerkiksi, meidän verkkotunnuksemme on zone.fi ja asiakaspalvelu-sivustomme osoite on tuki.zone.fi.

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen tarpeesi mukaan yhdeksi tai useammaksi vuodeksi. Pisin rekisteröimisaika on 10 vuotta, jonka jälkeen rekisteröinti on uusittava.

Lähes kuka tahansa – yksityishenkilöt, yritykset ja organisaatiot – voi rekisteröidä verkkotunnuksen. Joitakin poikkeuksia kuitenkin on. Esimerkiksi .eu-päätteisiä verkkotunnuksia voivat rekisteröidä ainoastaan EU:ssa sijaitsevat yritykset sekä EU-maiden asukkaat ja kansalaiset.

Kun valitset verkkotunnuksen, palvelumme kertoo, jos tietyt rajoitukset koskevat toivomaasi nimeä.

Aikaisemmin verkkotunnuksiin sai käyttää vain latinalaisia kirjaimia ja väliviivoja. Nykyään monet verkkotunnukset hyväksyvät kuitenkin erikoismerkkejä, jotka mahdollistavat nimien kirjoittamisen myös muilla kuin latinalaisilla aakkosilla.

On hyvä muistaa, että tietyillä alustoilla nämä erikoismerkillä kirjoitetut nimet saatetaan näyttää kansainvälisessä muodossaan. Esimerkiksi kyrillisin kirjaimin kirjoitettu verkkotunnus “зоне.ею” voi esiintyä muodossa “xn--e1adsd.xn--e1a4c” sosiaalisessa mediassa jaettaessa.

Ammattilaisen vinkki: Jos haluat käyttää erikoismerkeillä kirjoitettua verkkotunnusta esimerkiksi mainoksissa tai radiossa, kannattaa rekisteröidä lisäksi sama nimi pelkästään latinalaisilla kirjaimilla. Tämä varmistaa, että sähköpostiosoitteesi ja sosiaalisen median jaot toimivat ongelmitta.

Turvallisuutesi lähtökohta on vahvat salasanat. Jos salasanasi päätyvät vääriin käsiin, ulkopuoliset voivat kaapata verkkotunnuksesi. Välttääksesi tämän, pidä salasanasi salassa ja vaihda ne säännöllisesti.

Vahvan salasanan käytön lisäksi suosittelemme aktivoimaan kaksivaiheisen tunnistautumisen ja pitämään huolta, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Siirrä verkkotunnuksesi meille

Tuo kaikki verkkotunnuksesi Zoneen ja hallitset niitä kätevästi yhdessä paikassa. Siirron aloittaminen on helppoa palvelumme kautta. Huomioithan, että siirron yhteydessä verkkotunnuksesi rekisteröintiaikaa saatetaan pyytää jatkamaan vuodella.

Autamme mielellämme myös sähköpostiosoitteiden ja verkkosivujen siirrossa. Ilmaiseksi, totta kai!

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen