Skip to content

Ota identiteettisi hallintaasi, rekisteröi oma verkkotunnuksesi!

Valitse oikea osoite yrityksellesi

  • Sisältää ILMAISEN DNS-palvelun
  • Sisältää ILMAISEN uudelleenohjauspalvelun sosiaaliseen mediaan
  • Sisältää ILMAISEN sähköpostitilin per rekisteröity verkkotunnus
  • Sisältää ILMAISEN DNSSEC-suojauksen
  • Päivitys parhaaseen webhosting-palveluun vain painalluksen päässä

Valitse oikea osoite yrityksellesi

.fi

11

60

€/vuosi

.se

21

64

€/vuosi

.eu

4

50

€/vuosi

.com

11

60

€/vuosi

Jokaisen verkkotunnuksen mukana tulee yksi ilmainen sähköposti

Ilmainen sähköposti kaupan päälle

Osta verkkotunnus ja voit aloittaa sähköpostien lähettelyn ja lukemisen. Annamme sinulle 100 MB tallennustilaa ilmaiseksi. Jos tarvitset enemmän tilaa tai ominaisuuksia, muutosten tekeminen palveluun on helppoa.

Ilmainen sähköposti

Ilmainen pysäköinti

Ei kiirettä! Verkkotunnuksesi ohjaa liikenteen ”moving in” -sivulle, kunnes olet valmis avaaman omat verkkosivusi.

Ilmainen edelleenohjaus

Onko sinulla jo loistava Facebook-sivu? Ohjaa verkkotunnuksesi sinne tai mille tahansa muulle sivustolle.

Ilmaiset nimipalvelimet

Hyödynnä verkkotunnustasi ensimmäisestä päivästä lähtien – ei piilokustannuksia käyttöönotosta.

Helppo siirto

Haluatko pitää kaikki verkkotunnuksesi yhdessä paikassa? Aloita ilmainen siirto verkkotunnusten rekisteröintipalvelussamme.

DNSSEC-turvallisuus

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy suoja DNS-kaappauksia vastaan. Se on aina päällä ilman lisäkuluja.

Ammattitaitoinen tuki

Zone on .fi-verkkotunnusten virallinen, akreditoitu palveluntarjoaja. Autamme sinua mielellämme kaikissa verkkotunnuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Miten oikea verkkotunnus valitaan?

  1. Valitse nimi, joka kuvaa tuotettasi tai palveluasi. Verkkotunnuksessasi ei välttämättä tarvitse olla yrityksesi nimeä.
  2. Varmista, että verkkotunnus on helppo muistaa ja kirjoittaa. Pyri välttämään sanoja, joilla on useita kirjoituasuja sekä yleisiä kirjoitusvirheitä.
  3. Rekisteröi nyt. Usein sattuu niin, että yritysten, joilla ei ole rekisteröityä tavaramerkkiä, verkkotunnukset varataan joko kilpailijoiden tai verkkotunnusten myyjien toimesta.

Usein kysytyt kysymykset verkkotunnusten tiimoilla

Usein kysytyt kysymykset

Verkkotunnus on osoitteesi internetissä joka ohjaa liikennettä ja tiedonvaihtoa. Verkkotunnus vie vierailijat verkkosivuillesi ja sähköposti osoitteissasi teksti @ merkin jälkeen on verkkotunnuksesi.

Voit luoda myös alasivuja lisäämällä ns. isäntänimiä verkkotunnuksesi eteen. Esimerkiksi, meidän verkkotunnuksemme on zone.eu ja asiakaspalvelu-sivustomme osoite on help.zone.eu.

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen tarpeesi mukaan yhdeksi tai useammaksi vuodeksi. Pisin rekisteröimisaika on 10 vuotta jonka jälkeen rekisteröinti pitää taas uusia.

Suurin osa verkkotunnuksista on kenen tahansa, yrityksen tai henkilön, rekisteröitävissä. Säännössä on tietenkin poikkeuksia, esimerkiksi .eu päätteisiä verkkotunnuksia voivat rekisteröidä vain EU:ssa rekisteröidyt yritykset ja EU maiden asukkaat ja kansalaiset. 

Kun löydät mieleisesi verkkotunnuksen, palvelumme kertoo mahdollisista rajoituksista.

Alunperin vain latinalaiset aakkoset ja väliviivat (-) olivat sallittuja mutta tänä päivänä useimmat verkkotunnukset hyväksyvät kieli-spesifisiä merkkejä. 

Ota kuitenkin huomioon että kieli-spesifiset verkkotunnukset voidaan joillain alustoilla näyttää yhteensopivassa muodossa. Esimerkiksi kyrillisin aakkosin kirjoitettu verkkotunnus “зоне.ею” näkyy muodossa “xn--e1adsd.xn--e1a4c” sosiaalisessa mediassa jaettaessa.

Ammattilaisen vinkki: jos haluat käyttää kielispesifistä verkkotunnusta esimerkiksi printti- tai radiomainonnassa, rekisteröi myös vastaava tunnus vain latinalaisilla aakkosilla sähköpostia ja sosiaalisessa mediassa jakamista varten.

Voit helpoiten edistää oman verkkotunnuksesi turvallisuutta pitämällä huolta sala-sanoistasi. Suurin turvariski liittyy vahingossa jaettuihin sala-sanoihin joiden avulla pahaa tarkoittavat osapuolet voivat murtautua tilillesi ja siirtää verkkotunnuksesi omaan hallintaansa.

Vahvan salasanan käytön lisäksi suosittelemme aktivoimaan kaksivaiheisen tunnistautumisen ja pitämään huolta että yhteystietosi ovat kokoajan ajan tasalla.

Siirrä jo rekisteröidyt verkkotunnuksesi Zoneen

Voit kerätä kaikki verkkotunnuksesi Zoneen ja hallita niitä mukavasti yhdessä paikassa. Aloita verkkotunnusten siirto palvelussamme. Muista, että verkkotunnusta siirtäessä sinua voidaan pyytää pidentämään tunnuksen rekisteröintiä vuodella.

Olemme myös mielellämme avuksi sähköpostiosoitteiden ja verkkosivujen siirrossa. Ilmaiseksi, totta kai!