Skip to content

miksi zone?

  • Meillä on huippunopea sähköposti.
  • Jopa nopeampi web hosting.
  • Vikkelä asiakastuki.
  • Mutta meillä on aina aikaa olla sinulle avuksi.

Super-nopea sähköpostipalvelu

Salamannopea sähköposti

Zonella on uusi huippunopea sähköpostipalvelu joka pyörittää suurimpiakin sähköpostisysteemejä sujuvasti, erityisesti kun käytät meidän omaa webmail palvelua. Eikä siinä vielä kaikki, voit nyt nostaa postilaakkosi tilan jopa 50-100 GB vetäväksi.

Simple webmail

We sell speed

Huippunopea web hosting

75% netin käyttäjistä pitää verkkosivujen nopeutta niiden tärkeimpänä ominaisuutena. Me olemme samaa mieltä – nopeuden pitää olla prioriteetti! Siitä syystä käytämme aina nopeimpia prosessoreja ja SSD-levyjä, sekä pidämme huolen siitä että palvelimemme ovat aina viimeistä huutoa.

Sen lisäksi valvomme sovellusten nopeutta kaikilla servereillämme ja pidämme huolen siitä että kaikki asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua.  

Kaikki on turvassa, aina

Turvallisuus ennen kaikkea!

Zonella on supernopea sähköpostialusta, joka toimii sujuvasti suurten web hosting-palvelujen kanssa. Poiketen suurista palveluntarjoajista, jotka jakavat sähköposti-, verkkosivu-, ja tietokantapalvelut yhdelle palvelimelle, pidämme ne suorituskyky- ja turvallisuussyistä erillään. Shared web hosting pitää verkkosisällön ja tietokannat omilla palvelimillaan. Sähköpostit ja verkkotunnukset on jaettu erillisiin palvelinkeskuksiin ja kaiken lisäksi myös varmuuskopiot tallennetaan aina erillisille palvelimille.

security

Meillä on robotti hommissa

Tarvitsetko verkkotunnuksesi ja kotisivun välittömästi käyttöön? Ei hätää – automaattisen itsepalvelu-tilausjärjestelmämme ansiosta maksetut palvelutilaukset täytetään välittömästi ahkeran robottimme toimesta.

Jos robottimme havaitsee ongelman joka saattaa aiheuttaa vahinkoa, se kysyy neuvoa. Robottimme noudattaa robotiikan kolmea pääsääntöä kaikessa toiminnassaan.

Aloita pienestä, tähtää suureksi

Zone web hosting sopii täydellisesti niin verkossa aloittelevalle liiketoiminnalle, kuin vilkkaille ja suosituille verkkosivuille ja verkkokaupoillekin. Asiakkaidemme joukossa on jopa suuria pankkeja.

Jos jaettu webhotelli ei riitä, tarjoamme myös kätevän Hallinnoitu Pilvipalvelin-palvelun. Lisäksi voit esimerkiksi siirtyä yksityiselle palvelimelle, kun käynnistät suuria kampanjoita.

Tarpeeksi varmuuskopioita

Varmuuskopioimme kaiken tiedon joka ilta erillään sijaitseviin datakeskuksiin. Säilytämme varmuuskopioita 14 päivän ajan.

Kun olet asentanut WordPressin, PrestaShopin tai jonkin muun verkkosovelluksen Zone+:n kautta, voit varmuuskopioida ja palauttaa tiedot itse.

Aina ajantasalla

Uusimmat ohjelmistot

Verkkosivustosi ovat avoinna kaikille internetin käyttäjille ja kaikilla ei välttämättä ole vain hyviä aikeita. Zone takaa että palvelimien ohjelmistot ovat aina ajan tasalla ja kaikki turvaallisuuteen liittyvät ongelmat ratkaistaan välittömästi. Zone+ auttaa sinua myös pitämään WordPress sivustosi ja muut sovellukset aina viimeisimpään versioon päivitettynä.

software

Henkilökohtainen tuki

Ammattitaitoinen asiakastuki

Haluatko verkkotunnuksesi ja hosting palvelun välittömästi käyttöösi? Ei ongelmia, tilausjärjestelmämme sujuvan toiminnan takuuna on meidän jo 50 ammattilaisen joukkomme joista kolmannes on aamusta iltaan valmiina vastaamaan kysymyksiisi puhelimen, chatin tai sähköpostin välityksellä, loput meistä ratkaisevat monimutkaisempia tilanteita ja pitävät huolta siitä että kaikki systeemit toimivat virheettömästi 24/7/365.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot

Ilmaisia ohjelmistoja

Useat verkkosivustot pohjautuvat vapaan lähdekoodin ohjelmistoihin joita kehitetään ympäri maailmaa. Zonen palvelimilla on käytössä mm. Linux, Apache, MariaDB, Node.js, Python ja monia muita komponentteja.

Olemme julkaisseet oman sähköpostipalvelumme ja webmailin: voit vapaasti tutustua siihen, ottaa itsellesi käyttöön tai tarjota muille käytettäväksi.

Miksi olemme ryhtyneet tähän kehitystyöhön? Yksinkertaisesti siitä syystä että olemme vakuuttuneita että pystymme tarjoamaan parasta palvelua ilmaisilla ohjelmistoilla.

freesoftware

Fitlap.fi, René Laane

Olemme työskennelleet Zonen kanssa jo lähes 10 vuotta, ja aiomme jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa, koska Zone on todellinen ammattilainen. Haluan erityisesti korostaa heidän asiakaspalveluaan, joka ratkaisee kaikki ongelmat nopeasti ja onnistuneesti.

Pumptracks.fi, Henri Kalm

Alamme huippuasiantuntijoina, joille laatu, tehokkuus ja oikea tie tavoitteeseen ovat tärkeitä, tiedämme, että voimme saavuttaa tämän vain motivoituneen tiimin avulla. Tätä odotamme myös kumppaneiltamme, jotta yhteistyömme toimisi sopusoinnussa ja olisi pitkäjänteistä ja tukisi toisiamme tavoitteidemme saavuttamisessa. Yhteistyö Zone-tiimin kanssa on ollut vastaus edellä mainittuun, ja toivomme, että se jatkuu sellaisena myös tulevaisuudessa.

30 päivän rahat takaisin-takuu

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, palautamme rahasi sen kummempia kyselemättä. Mutta siihen asti, laita meidät koetukselle ja testaa taitojamme!

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen