Skip to content

VIHREÄ Hosting

 • Osoita vihreitä valtuuksiasi ja paranna mainettasi
 • Valmistaudu kestävään tulevaisuuteen
 • On niin helppoa olla vihreä

Zone tunnustaa web-hosting-palvelujen tarjoajien ja verkkosivustojen omistajien vastuun hallita ympäristövaikutuksiaan ja edistää kestävää kehitystä.

Tätä tarkoitusta varten olemme toimittaneet Green Web Foundation -säätiölle todennettuja todisteita, jotka vahvistavat, että Zonen palvelinkeskukset kaikkialla Euroopassa käyttävät vihreää energiaa.

Zonen asiakkaat voivat ylpeänä osoittaa sitoutumisensa ympäristön kestävyyteen lunastamalla ilmaisen Green Web Foundation -tunnuksen verkkosivustolleen.

Saadaksesi tunnuskoodin integrointia varten verkkosivustollesi, täytä alla oleva lomake:

Syötä URL-osoitteesi tähän:

The Green Web Foundation on Alankomaissa rekisteröity voittoa tavoittelematon organisaatio, joka uskoo vahvasti, että Internetin tulee toimia avoimena julkisena hyödykkeenä ja olla fossiilivapaa vuoteen 2030 mennessä.

Säälimättömässä pyrkimyksessään Green Web Foundation ylläpitää ylpeänä maailman suurinta avointa tietosarjaa vihreää energiaa käsittelevistä verkkosivustoista, mikä antaa ainutlaatuisen panoksen asian hyväksi.

Lisätietoja The Green Web Foundationista on saatavilla heidän virallisella verkkosivustollaan osoitteessa https://www.thegreenwebfoundation.org.

”Muutamasta siemenestä voi kasvaa upea metsä. Tämän päivän valintasi voivat johtaa valoisampaan, kestävämpään tulevaisuuteen.”

Martti Varik – Zonen perustaja ja toimitusjohtaja

Zone optimoi energian käytön kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla ottamalla käyttöön energiatehokkaita teknologioita mahdollisuuksien mukaan.

 • Osana sitoutumistamme energiatehokkuuteen painotamme palvelimien ja verkkolaitteiden käyttöä, jotka on suunniteltu edistyneillä virransäästöominaisuuksilla ja ylivertaisilla suorituskyvyillä. Nämä vähentävät sähkön käyttöä ja lämmöntuotantoa, alentavat jäähdytystarvetta ja vähentävät datakeskusten hiilipäästöjä.
 • Käytämme moderneja, korkeaan energiatehokkuuteen suunniteltuja palvelinkeskuksia ja hankimme energiansa uusiutuvista lähteistä aina kun mahdollista, mikä vähentää isännöintipalveluihin liittyvää hiilijalanjälkeä.
 • Panostamme innovatiivisten teknologioiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä nykyaikaisten järjestelmäarkkitehtuurien käyttöönottoon, jotka tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä energiatehokkuuden ja ympäristövaikutusten suhteen koko elinkaarensa ajan.
 • Zone priorisoi ympäristön kestävyyteen sitoutuneita toimittajia ja suosii tuotteita ja palveluita, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän haitallisia ympäristövaikutuksia.
 • Otamme tuotteita ostaessamme huomioon energiatehokkuusluokitukset ja ympäristöystävälliset sertifikaatit.
 • Minimoimme jätteen syntymisen noudattamalla fyysisen omaisuutemme vähentämisen, uudelleenkäytön ja kierrätyksen periaatteita aina kun mahdollista.
 • Teemme yhteistyötä datakeskusten kanssa, joissa sähkö hankitaan uusiutuvista lähteistä pitkäaikaisilla vihreän energian sopimuksilla.
 • Pääkonttorimme Tallinnassa on sertifioitu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti.
 • Pyrimme myös vähentämään liiketoiminnasta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä tarjoamalla henkilöstölle etätyömahdollisuuksia, vähentäen siten työmatkoihin liittyviä päästöjä ja suosimalla verkkotapaamisia kumppaneidemme ja myyjien kanssa vältettävissä olevien työmatkojen vähentämiseksi.