Skip to content

Meistä

Zone on riippumaton verkkotunnusrekisteröijä ja webhosting-palvelujen tarjoaja, jolla on 25 vuoden kokemus internetiin liittyvien palvelujen tarjoamisesta.

Olemme yksityinen yritys, joka keskittyy kestävään kasvuun.

Meidän intohimomme

Me Zonessa olemme on innostuneet teknologioista, jotka tarjoavat yksinkertaisia ja innovatiivisia ratkaisuja tietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen internetissä. Tämä on motivoinut meidät kehittämään oman ainutlaatuisen alustan asiakkaidemme palvelemiseksi.

Tehtävämme on auttaa yrittäjiä ja yrityksiä siirtymään verkkoon turvallisella, taloudellisella ja luotettavalla tavalla.

1999

Perustettu

60k+

Maksavia asiakkaita

50

Palkattua asiantuntijaa

Sijainti, sijainti, sijainti

Toimintamme

Zone on yhtiöitetty Suomessa ja Virossa. Suomessa tarjoamme palveluitamme Helsingissä sijaitsevasta datakeskusesta, mutta meillä on infrastruktuuria myös Amsterdamissa (Alankomaat) ja Tallinnassa (Viro).

Servers

Tehty ihmisiä varten, ihmisten toimesta

Ammatillinen tuki

Varmistaaksemme, että saat täyden hyödyn ratkaisuistamme, ystävällinen ja ammattitaitoinen tukipalvelun asiantuntijoiden ja insinöörien tiimimme on käytettävissäsi sähköpostitse, chatissa ja puhelimitse. Olemme mielellämme avuksi kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä suomeksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

Lue tuki.zone.fi artikkeleita
Kirjoita osoitteeseen tuki@zone.fi
Soita +358 9 42 45 24 42

Tutustu Zonen johtoryhmään