Skip to content

Helppo DOMAININ siirto

  • Ei käyttökatkoksia – pidä nykyiset DNS-palvelimesi, jotta verkkosi ja sähköpostisi toimivat edelleen
  • Jos rekisteri sitä vaatii, autamme sinua uusimaan verkkotunnuksen vuodeksi siirron aikana
  • Useimmat siirrot saadaan päätökseen samana päivänä
  • Ilmainen verkkosivujen ja sähköpostien muutto verkkotunnuksen siirron yhteydessä

Domainin siirto lyhyesti

  1. Pyydä nykyistä palveluntarjoajaa poistamaan turvalukitus (Registrar Lock) ja toimittamaan domainin siirtoavain sinulle. Tämä onnistuu joko itsepalvelun kautta verkossa tai asiakaspalvelun avustuksella.
  2. Etsi verkkotunnuksesi siirtotyökalussamme ja vahvista siirto siirtoavaimella. Verkkotunnuksen siirto on ilmainen. Huomioi kuitenkin, että sinun pitää mahdollisesti suorittaa 1 vuoden rekisteröintimaksu verkkotunnuksen rekisteröinnin pidentämiseksi, mikäli verkkotunnusrekisteri vaatii sitä.
  3. Verkkotunnuksen siirto onnistuu yleensä 24 tunnissa, mutta suurempien rekisterinpitäjien luota siirto voi kestää 3–7 päivää. Muista tarkistaa sähköpostisi, sillä jotkut palveluntarjoajat lähettävät linkin siirtovahvistussivulle sähköpostitse.

Tutustu Usein kysyttyihin kysymyksiin jos haluat tietää enemmän – tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset yksilöllisiä neuvoja!

Miksi verkkotunnus kannattaa siirtää Zoneen?

Helppo hallinta

Voit hallita kaikkia verkkotunnuksiasi yhden helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta sekä saat kaiken käyttöön liittyvän tiedon kätevästi yhdestä paikasta.

Yksinkertainen uusiminen

Päätä, millaisten verkkotunnusten rekisteröintiä haluat pidentää, ja kaikki hoituu kerralla ja nopeasti, yhdellä laskulla.

Webhotelli-integraatio

Sinun ei tarvitse huolehtia DNS-asetuksista, joita verkkosivujen ja sähköpostin toimintaan tarvitaan. Palvelumme hoitaa sen automaattisesti.

Ilmainen pysäköinti

Eikö sinulla ole aikaa avata uutta verkkosivua heti? Ei haittaa! Verkkotunnuksesi ohjaa vierailijat automaattisesti ”Moving in” -sivulle, kunnes olet saanut omat sivusi valmiiksi.

DNSSEC-turvallisuutta

Kaikki uudet DNSSEC-tuella varustetut verkkotunnukset on suojattu automaattisesti ilman lisäkuluja.

Suoraan viralliselta palveluntarjoajalta

Monien verkkotunnusten rekisterinpitäjänä meillä on omistautunut ja asiantunteva tiimi palveluksessasi.

Usein kysytyt kysymykset verkkotunnuksen siirrosta

Usein kysytyt kysymykset

Verkkotunnusten rekisteröinnistä huolehtivat viralliset palveluntarjoajat. Voit vapaasti valita palveluntarjoajan ja halutessasi siirtää verkkotunnuksesi yhdeltä toiselle. Siirtoprosessi on turvallinen ja riskit verkkotunnuksesi päätymiseksi vääriin käsiin on minimoitu.

Verkkotunnuksen siirto alkaa yleensä tunnuksen lukituksen avaamisella ja siirtoavaimen saamisella nykyiseltä palveluntarjoajalta. Jotkut verkkotunnukset vaativat lisävahvistuksia, kuten henkilöllisyyden todentamista, ennen kuin siirto on mahdollinen.

Saat siirtoavaimen (EPP code, EPP transfer code, transfer code, auth code) nykyiseltä palveluntarjoajaltasi. Avain ja tunnuksen lukituksen avaaminen onnistuu joko verkossa itsepalvelun kautta tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa.

Verkkotunnusten siirto on turvallista ja onnistuu vain oikeilla avaimilla. Seuraava askel on usein vahvistus-sähköposti joka sisältää linkin varmistusta varten avatulle verkkosivulle. Kehoitamme pitämään yhteystietosi aina ajan tasalla jotta tärkeät tiedotteet ja informaatio päätyvät aina oikeaan osoitteeseen.

Ota myös huomioon että jotkut rekisterinpitäjät määräävät 60 päivän karanteeniajan yhteystietojen päivittämisen jälkeen, jonka aikana verkkotunnusten siirto ei ole turvallisuussyistä mahdollista. 

Suurin osa verkkotunnuksista tukee omistajan ja yhteystietojen muuttamista siirron aikana. Muissa tapauksissa käytämme Zonessa transfer+trade prosessia jonka ansiosta muutokset tehdään automaattisesti. Mahdollisen karanteeni-ajan välttämiseksi kehotamme tekemään kaikki muutokset siirron aikana, ei siis ennen siirtoa.

Ei, verkkotunnuksen siirto tarkoittaa rekisterinpitäjän muutosta ja verkkosivusi ja sähköpostisi pysyvät samassa paikassa missä ne olivat ennen verkkotunnuksen siirtoa ja toimivat keskeytyksettä. Verkkosivujen ja sähköpostin siirtämiseksi meille sinun tulee tilata webhotelli palvelu Zonesta – autamme sinua mielellämme ja tarjoamme useimmissa tapauksissa ilmaisen ja joustavan siirto-prosessin. Jos tarvitset yksityiskohtaisempaa tai henkilökohtaisempaa apua, insinöörimme ja spesialistimme ovat aina valmiita olemaan tukenasi.