Skip to content

VERKKOTUNNUKSEN siirto ILMAN PÄÄNSÄRKYÄ

  • Ei käyttökatkoksia – pidä nykyiset DNS-palvelimesi, jotta verkkosi ja sähköpostisi toimivat edelleen.
  • Tuki uusimisessa: Jos rekisteri edellyttää, autamme sinua uusimaan verkkotunnuksesi vuodeksi siirron yhteydessä.
  • Nopea siirtoprosessi: Useimmat siirrot saadaan päätökseen samana päivänä.
  • Lisäksi ilmaiseksi: Verkkosivujen ja sähköpostien siirto on ilmainen verkkotunnuksen siirron yhteydessä.

Verkkotunnuksen siirto uudelle palveluntarjoajalle voi tuntua monimutkaiselta prosessilta, mutta oikealla tiedolla ja valmistautumisella se on yksinkertaista ja vaivatonta.

Domainin siirto lyhyesti

  1. Siirron valmistelu: Ota yhteyttä nykyiseen palveluntarjoajaasi ja pyydä heitä poistamaan turvalukitus (Registrar Lock) sekä toimittamaan sinulle domainin siirtoavain. Tämän voit tehdä itsepalvelun kautta tai asiakaspalvelun avustuksella.
  2. Siirron toteutus: Etsi verkkotunnuksesi meidän siirtotyökalussamme ja vahvista siirto käyttäen saamaasi siirtoavainta. Huomaa, että vaikka itse siirto on ilmainen, rekisteröinnin jatkaminen saattaa vaatia 1 vuoden maksun.
  3. Siirron seuranta: Verkkotunnuksen siirto onnistuu yleensä 24 tunnissa, mutta tietyissä tapauksissa siirto voi kestää 3–7 päivää. Tarkista sähköpostisi siirtovahvistuslinkin varalta

Tutustu Usein kysyttyihin kysymyksiin jos haluat tietää enemmän – tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset yksilöllisiä neuvoja!

Miksi verkkotunnus kannattaa siirtää meille?

Helppo hallinta

Kaikki verkkotunnuksesi ovat hallittavissa yhdessä käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot helposti ja nopeasti.

Yksinkertainen uusiminen

Valitse, mitkä verkkotunnukset haluat uusia, ja hoidamme kaiken yhdellä kertaa – yksinkertaisesti yhdellä laskulla.

Webhotelli-integraatio

Sinun ei tarvitse huolehtia DNS-asetuksista, joita verkkosivujen ja sähköpostin toimintaan tarvitaan. Palvelumme hoitaa sen automaattisesti.

Ilmainen pysäköinti

Jos et vielä ole valmis julkaisemaan uutta verkkosivuasi, verkkotunnuksesi ohjaa kävijät väliaikaisesti ”Tulossa pian” -sivulle, kunnes olet valmis.

DNSSEC-turvallisuutta

Kaikki uudet DNSSEC-tuella varustetut verkkotunnukset on suojattu automaattisesti ilman lisäkuluja.

Suoraan viralliselta palveluntarjoajalta

Toimimme monien verkkotunnusten virallisena rekisteröijänä, ja kokenut tiimimme tarjoaa sinulle parasta mahdollista palvelua.

Usein kysytyt kysymykset verkkotunnuksen siirtoon liittyen

Verkkotunnuksen siirto on prosessi, jossa verkkotunnuksen hallinta siirretään yhdeltä palveluntarjoajalta toiselle. Tämä prosessi on suunniteltu olemaan turvallinen, jotta verkkotunnuksesi pysyy suojattuna siirron aikana.

Siirto alkaa, kun pyydät nykyistä palveluntarjoajaasi poistamaan verkkotunnuksen lukituksen ja antamaan sinulle siirtoavaimen, joka mahdollistaa siirron. Joissain tapauksissa saatat joutua todistamaan henkilöllisyytesi ennen siirron aloittamista.

Siirtoavaimen, joka tunnetaan myös nimellä EPP-koodi (EPP code, EPP transfer code, transfer code, auth code), saat nykyiseltä palveluntarjoajaltasi. Tämän avaimen avulla varmistetaan, että olet oikeutettu siirtämään verkkotunnuksen. Voit saada avaimen joko palveluntarjoajan verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kyllä, verkkotunnuksen siirto on suunniteltu turvalliseksi prosessiksi. Siirto vaatii aina siirtoavaimen, ja usein sinulta pyydetään vahvistamaan siirto sähköpostitse. On tärkeää pitää yhteystiedot ajan tasalla, jotta kaikki siirtoon liittyvät ohjeet ja vahvistukset saavuttavat sinut.

Huomioi, että joillakin palveluntarjoajilla voi olla 60 päivän karenssiaika yhteystietojen päivityksen jälkeen, jonka aikana siirtoa ei voida turvallisuussyistä tehdä.

Verkkotunnuksen omistajan tai yhteystietojen päivittäminen siirron yhteydessä onnistuu suurimmalla osalla verkkotunnuksista. Zonessa käytämme transfer+trade -prosessia, joka automatisoi nämä muutokset. Jotta vältyt mahdollisilta karenssiajoilta, suosittelemme suorittamaan kaikki päivitykset siirron aikana eikä ennen sitä.

Ei, verkkotunnuksen siirto Zoneen vaihtaa ainoastaan sen rekisteröijän. Verkkosivusi ja sähköpostisi pysyvät siellä, missä ne ovat olleet ennen siirtoa, ja toimivat ilman keskeytyksiä. Verkkosivujen ja sähköpostin siirtämiseksi meille sinun tulee tilata ensiksi webhotelli palvelu Zonesta – autamme sinua mielellämme ja tarjoamme useimmissa tapauksissa ilmaisen ja joustavan siirto-prosessin.

Jos tarvitset yksityiskohtaisempaa tai henkilökohtaisempaa apua, insinöörimme ja spesialistimme ovat aina valmiita olemaan tukenasi.