Skip to content

KOTISIVUT ON AVAIN
MENESTYSKSEEN

 • Helppo kotisivun luominen
 • 24/7 oma myyntikanavasi
 • Laajenna liiketoimintaasi helposti

Jos et ole verkossa, sinua ei ole olemassa

Kotisivut kaikille

Ensimmäinen verkkosivusto näki päivänvalon vuonna 1991, ja siitä lähtien kotisivujen suunnittelu ja kehittäminen on kasvanut valtavasti. Olipa kyseessä verkkoportfolio, henkilökohtainen blogi, yrityssivusto tai verkkokauppa, jokainen yritys hyötyy omista kotisivuista.

Miksi kotisivut ovat tärkeitä yritykselle?

Rakentaa uskottavuutta ja luottamusta

Kotisivut toimivat ensivaikutelmana, jonka kävijät saavat yrityksestäsi. Ennen kuin he päättävät olla tekemisissä brändisi kanssa, he tutkivat etusivusi ymmärtääkseen tarjontasi, niiden merkityksen ja mahdolliset edut.

Ammattimaisesti toteutetut kotisivut eivät ainoastaan vahvista brändiäsi vaan myös kasvattavat luottamusta.

Myyntikanava 24/7

Kotisivut tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia yrityksestäsi perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä laajentaa tavoittavuuttasi maailmanlaajuiselle yleisölle ja muuttaa kotisivusi tehokkaaksi tulolähteeksi

Kotisivut toimivat lakkaamatta ja palvelee sekä potentiaalisia että nykyisiä asiakkaita heidän oman ympäristönsä mukavuudesta.

Pitää kustannukset kurissa

Verkkosivuston ylläpito on usein kustannustehokkaampaa kuin fyysisen myymälän pitäminen. Kotisivujen perustaminen on nykyään yksinkertaista, kun saatavilla on vähäkoodisia tai koodittomia sisällönhallintajärjestelmiä (CMS).

Käytä verkkosivustoasi tehokkaasti tiedottaaksesi uusista tuotelanseerauksista, myynnin edistämiseksi tai arvokkaan sisällön jakamiseksi. Tämä ei ainoastaan paranna asiakaskokemusta, vaan myös vahvistaa brändisi näkyvyyttä ja vaikutusta.

Laajentaa liiketoimintaasi

Kotisivuilla on ratkaiseva rooli bränditietoisuuden edistämisessä ja uusien asiakkaiden houkuttelemisessa yritykseesi. Esittelemällä tuotteitasi tai palveluitasi se lisää tietoisuutta siitä, mitä tarjoat.

SEO-strategioiden käyttöönotto parantaa näkyvyyttäsi verkossa, jolloin voit tavoittaa sopivan yleisön ja edistää yrityksesi kasvua.

Vinkkejä kotisivujen suunnitteluun

Ennen kotisivujen rakentamisen aloittamista, ota huomioon nämä vinkit:

 1. SUUNNITELU: Lähde liikkeelle selkeällä suunnitelmalla. Tämä takaa, että kotisivuprojektisi etenee sujuvasti ja päättyy tulokseen, josta voit olla ylpeä.
 2. MOBIILIYSTÄVÄLLISYYS: Koska useimmat ihmiset käyttävät internetiä mobiililaitteilla, on tärkeää, että sivustosi toimii saumattomasti myös puhelimissa ja tableteissa.
 3. HELPPOLUKUINEN: Nykyaikaiset käyttäjät arvostavat nopeaa ja selkeää informaatiota. Varmista, että sisältösi on tiivistä ja helposti omaksuttavaa. Selkeys on avainasemassa, jotta viestisi menee perille tehokkaasti.

Kotisivujen tekeminen

 1. Valitse oikea verkkotunnus
  Valitse verkkotunnus, joka heijastaa yrityksesi nimeä ja toimintaa. Yhtenäinen käyttö verkkotunnuksessa ja muilla digitaalisilla alustoilla vahvistaa brändiäsi.

  Käytä siis yrityksesi nimeä johdonmukaisesti kaikilla digitaalisilla alustoilla, mukaan lukien:
  – Verkkosivuston verkkotunnus
  – Sosiaalisen median käyttäjätunnukset
  – Sähköpostiosoitteet
  – Käyttäjätunnukset muilla verkkoalustoilla.
 2. Valitse sopiva webhotelli
  Mieti ensiksi, mitä kotisivusi tarvitsee:
  Tarvitsetko vain esittelysivun ja yhteydenottolomakkeen, jotta asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä? Silloin Entry-paketti riittää sinulle.
  Haluatko tehdä monisivuisen verkkosivuston tai verkkokaupan joidenkin tuotteiden kanssa ja ehkä tarvitset apua sen luomisessa? Silloin Basic-paketti on oikea tapa sinulle.
  Haluaisitko kotisivun, jossa on galleria teoksista ja palveluista asiakkaiden nähtäville tai verkkokaupan, jossa myydään paljon tuotteita? Silloin Business-paketti on sinulle sopiva hosting-paketti.
  Palvelusi ja brändisi ovat tunnettuja ja haettuja. Odotatko paljon ihmisiä vierailevan sivustollasi ja haluat heidän saavan nopean ja hyvän kokemuksen? Silloin Pro-paketti on sinulle tarkoitettu hosting.
 3. Rakenna verkkosivusto käyttämällä sopivaa sisällönhallintajärjestelmä
  CMS tai sisällönhallintajärjestelmä on paikka, jossa luot ja hallitset kaikkea verkkosivustosi sisältöä. Me Zonessa suosittelemme suosituinta CMS:iä – WordPress, jonka käyttöönotto on erittäin helppoa upouuden Zone Plus WordPress Assistant ansiosta, jossa tekoäly auttaa sinua luomaan kotisivut muutamassa minuutissa. Zone-palvelimilla on myös loistavat mahdollisuudet ajaa sujuvasti muita suosittuja sisällönhallintajärjestelmiä, kuten WooCommerce, Joomla, Drupal jne.

  PS! Jos et pysty käyttämään aikaa kotisivusi tekemiseen, tarjoamme monipuolisen valikoiman verkkosivustojen kehittäjiä, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua.
 4. Copywriting ja verkkosivustosi tarkoitus
  Tehokkaan kotisivun luominen on välttämätöntä hyvän ensivaikutelman luomiseksi. Tässä on yksinkertaistettu opas, joka auttaa sinua luomaan kiinnostavaa sisältöä:
  Määrittele tarkoituksesi: Ilmaise selkeästi verkkosivustosi tavoite ja ymmärrä yleisöäsi.
  Ydinsisältö: Kuvaile lyhyesti tuotteitasi, palveluitasi tai tehtävääsi. Ole ytimekäs ja keskity vierailijaetuihin.
  Toimintakehotukset (CTA): Sisällytä käyttäjille selkeät kehotteet sitoutumaan lisää, kuten rekisteröitymään tai tekemään ostoksia.
  Henkilökohtaiset otteet: Luo luottamusta lisäämällä ainutlaatuisia elementtejä, kuten asiakkaiden kokemuksia tai lyhyt perustajan tarina.

  Oletko ällikällä lyöty? Zone+ WP Assistant voi auttaa. Aloita syöttämällä tiedot yrityksesi toiminnasta, niin se luo alustavat luonnokset kotisivusi teksteistä. Voit muokata näitä luonnoksia vastaamaan täydellisesti brändisi ääntä ennen julkaisemista, jolloin asennusprosessi on suoraviivaista ja stressitöntä, vaikka olisit uusi verkkosivustojen luomisessa.

Zone+ WordPress Assistant

Miten joku voi sanoa minun olevan tekniikan taituri, vaikka en ole? Koska maailma muuttuu!
Monet ovat tottuneet siihen, että jopa yksinkertaisemman verkkosivuston täytyy rakentaa kokenut IT-asiantuntija, mutta Zone+ WordPress Assistant ohjauksella todella kuka tahansa voi tehdä sen. Tulevaisuus on täällä, ja tästä lähtien jokainen on virallisesti tekniikan taituri.