Skip to content

KOTISIVU ON AVAIN
MENESTYSKSEEN

Jos et ole verkossa, sinua ei ole olemassa

Kotisivu sopii kaikkille

Ensimmäinen verkkosivusto julkaistiin vuonna 1991, ja sen jälkeen verkkosivustojen suunnittelu ja kehittäminen on kasvanut räjähdysmäisesti. On olemassa erilaisia verkkosivustotyyppejä, kuten verkkoportfolioita, henkilökohtaisia blogeja, yrityssivustoja ja verkkokauppoja. Oman verkkosivuston luominen on yrityksestäsi riippumatta olennaisen tärkeää vahvan verkkoläsnäolon luomiseksi.

Miksi nettisivut ovat tärkeitä yritykselle

Luo uskottavuutta ja rakentaa luottamusta

Verkkosivustosi on ensimmäinen vaikutelma, jonka vierailijat saavat yrityksestäsi. Ennen kuin he päättävät sitoutua brändiisi, he tarkastelevat kotisivujasi ymmärtääkseen tarjontaasi, sen merkityksellisyyttä ja mahdollisia hyötyjä.

Ammattimaisesti suunnitellut nettisivut eivät ainoastaan anna brändillesi oikeutusta, vaan myös edistävät luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Myyntikanava ympäri vuorokauden

Verkkosivusto tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia yrityksestäsi perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella, mikä laajentaa tavoitettavuuttasi maailmanlaajuiseen yleisöön ja tekee kotisivustasi tehokkaan tulovirran.

Kotisivut toimivat keskeytyksettä ja palvelevat sekä potentiaalisia että nykyisiä asiakkaita oman ympäristönsä mukavuudesta käsin.

Pitää kustannukset kohtuullisina

Verkkosivuston kehittäminen ja ylläpito on kustannustehokkaampaa kuin fyysisen myymälän ylläpito. Kotisivujen perustaminen on nykyään yksinkertaista, kun saatavilla on vähäkoodisia tai koodittomia sisällönhallintajärjestelmiä (CMS).

Hyödynnä nettisivustoasi ilmoittaaksesi uusien tuotteiden lanseerauksista, harjoittaaksesi myyntiä tai levittääksesi arvokasta sisältöä, joka parantaa asiakkaidesi kokemusta.

Laajentaa liiketoimintaa

Nettisivuilla on ratkaiseva merkitys brändin tunnettuuden edistämisessä ja uusien asiakkaiden houkuttelemisessa yritykseesi.

Esittelemällä tuotteitasi tai palveluitasi se lisää tietoisuutta tarjoamistasi tuotteista. SEO-strategioiden toteuttaminen parantaa verkkonäkyvyyttäsi, jolloin voit luoda yhteyden sopivaan yleisöön ja edistää yrityksesi kasvua.

Kotisivujen kehittämisvinkkejä

Ennen kuin aloitat nettisivujen luomisen, ota huomioon seuraavat vinkit:

 1. SUUNNITELU: Verkkosivuston aloittaminen ilman suunnitelmaa jättää sinut vaille suuntaa. Hyvin harkittu suunnitelma takaa sujuvamman kotisivujen rakentamisprosessin, joka johtaa lopputulokseen, josta voit olla ylpeä.
 2. MOBIILIYSTÄVÄLLISYYS: Koska suurin osa ihmisistä käyttää internetiä puhelimella, on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että nettisivut ovat mobiiliystävälliset. Kotisivun pitäisi näyttää samalta sekä puhelimen että kannettavan tietokoneen näytöllä, mutta mobiililaitteissa se on pienennetty.
 3. HELPPOLUKUINEN: Nykypäivän nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä käyttäjät odottavat nopeaa ja tiivistä sisältöä selatessaan nettisivuja. Pidä sen sisältö suoraviivaisena ja helposti omaksuttavana. Vältä turhia koristeluja ja aseta selkeys etusijalle, jotta viesti välittyy tehokkaasti.

Kotisivun perustaminen

 1. Valitse paras verkkotunnus
  Brändin johdonmukaisuuden varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää, kun luot verkkoläsnäoloasi. Ihannetapauksessa verkkotunnuksen nimen tulisi vastata tai peilata yrityksen nimeä, jotta yhtenäisyys säilyy kaikilla alustoilla.

  Käytä yrityksesi nimeä johdonmukaisesti kaikilla digitaalisilla alustoilla, mukaan lukien:
  – verkkosivuston verkkotunnus
  – sosiaalisen median käyttäjätunnukset
  – sähköpostiosoitteet
  – käyttäjätunnukset muilla verkkoalustoilla.
 2. Valitse optimaalinen webhotelli
  Zonella on mahtavat webhotelli ja VPS-pakettit, jotka täyttävät kaikki erilaiset tarpeet, joita verkkosivuston omistajalla voi olla.
  Asiakkaamme voivat valita neljän tehokkaan webhotellipaketin sekä VPS– ja hallinnoitujen VPS-pilvipalvelimien välillä.
 3. Rakenna verkkosivusto käyttämällä sopivaa sisällönhallintajärjestelmä
  Zonessa suosittelemme suosituinta CMS WordPressiä, joka on erittäin helppo asentaa upouuden Zone+ WordPress Assistant -palvelun ansiosta, jossa kaikkivaltias tekoäly auttaa sinua perustamaan verkkosivustosi vain muutamassa minuutissa. Zone-palvelimilla on myös loistavat mahdollisuudet käyttää sujuvasti muita suosittuja CMS-järjestelmiä, kuten WooCommerce, Joomla, Drupal jne.

  Huomio! Jos et pysty käyttämään aikaa verkkosivujesi luomiseen, tarjoamme monipuolisen valikoiman verkkosivujen kehittäjiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua.
 4. Testaa ensin ja julkaise vasta sitten
  Ennen verkkosivuston julkaisemista, kiinnitä huomiota seuraaviin kriteereihin: eri selainten toiminta, responsiivisuus, latausnopeus, rikkinäiset linkit ja luettavuus. Pieni haku Googlessa antaa sinulle tonneittain sovelluksia ja lisäosia, jotka auttavat sinua suorittamaan näitä testejä ja korjaamaan mahdolliset ongelmat.
  Kotisivusi kannattaa myös optimoida SEO-työkaluilla ja kolmannen osapuolen integraatioilla, kuten Google Analytics, Hotjar ja Facebook Pixel.

Zone+ WordPress Assistant