Skip to content

ZoneN KUMPPANIOHJELMA: KOE LAATU

Kaikki kumppaniohjelmaan liittyneet saavat ilmaisen .eu-verkkotunnuksen ja webhotellin vuodeksi, jotta voit testata kaikkia Zonen tarjoamia mahtavia ominaisuuksia sekä käyttöliittymän mukavuutta ja luotettavuutta.

Lisäksi kumppaneilla on myös mahdollisuus ansaita bonuksia suosittelemalla Zonea! Mitä enemmän uusia asiakkaita ohjaat käyttämään web-hosting palveluitamme, sitä paremman palkkion saat.

Sinä voitat, me voitamme.

Asiakkaat hyväksyvät

Meillä on maailman onnellisimmat ja tyytyväisimmät asiakkaat, jotka arvostavat korkeasti tarjoamamme palvelun luotettavuutta ja vakautta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja puhumme heille heidän ymmärtämällään kielellä.

Aina saatavilla

Sähköposti, puhelin, chatbot, tukisivusto tai Slack – nimeä se, meillä on se sinulle ja pyyntöillesi. Meillä on aktiivinen kumppaniyhteisö, joka auttaa toisiaan ja antaa vankat suosituksia kaikissa asiakkaisiin liittyvissä toiveissa.

Asiantunteva ja nopea asiakastuki

Yhteistyökumppanimme ovat meille tärkeitä. Siksi olemme aina täällä sinua varten tarjotaksemme nopeaa ja asiantuntevaa apua. Autamme sinua arjen kysymyksissä ja neuvomme kuinka itse voit auttaa asiakkaitasi.

Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen

Tunnetko olosi Guruksi?

Jos sinulla on syvempää tietoa kehityksestä ja haluat tietää alustamme hyvät ja huonot puolet, kutsumme sinut testaamaan sitä, rikkomaan sitä ja antamaan meille palautetta. Haluatko tietää ominaisuuksista ja mahdollisuuksista?

Ajattelemme monta askelta eteenpäin ja ajattelemme niitä vihreänä. Jos välität ympäristöstä kuten me, kutsumme sinut oppimaan lisää siitä, kuinka voit esitellä itsesi vihreää ajattelua ajattelevana kumppanina.

Teemme yhteistyötä luotettavien ja kekseliäiden palveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

  Liity kumppaniohjelmaamme  Kenen haluamme Zonen kumppaniksi?

  Vaikuttajat

  Jaatko SEO, PPC, PR, markkinointia, sisältömarkkinointia, verkkokauppaa ja yleistä IT-sisältöä seuraajillesi? Ansaitse bonuksia ja mainosta Zonen verkkopalveluita blogissasi, sosiaalisessa mediassa tai muilla kanavilla.

  Kouluttajat

  Järjestätkö kursseja ja webinaareja, tarjoatko koulutusta tai opetatko webin luomista, markkinointia ja hakukoneoptimointia? Mainosta Zone-palveluita affiliate-linkkien avulla ja ansaitse bonuksia.

  Kehittäjät

  Teetkö erityisiä ja monimutkaisia verkkoratkaisuja asiakkaalle? Ansaitse bonuksia suosittelemalla Zonea heidän web-hosting-palveluntarjoaksi.

  Digimarkkinoijat

  Tienaa ylimääräistä bonusta Zone-kumppaniohjelmalla, kun opit kaikesta SEO:hen liittyvästä tai kun sinulla on pääsy erilaisiin markkinointiresursseihin Zonen mainostamiseksi.

  Web- ja/tai mediatoimistot

  Oletko mukana suurten WordPress-, Prestashop-, Magento-projektien kehittämisessä? Suosittele Zone-webhotellia asiakkaillesi ja ansaitse erityispalkkio.