Skip to content

llmainen sähköposti heti käyttövalmis

Ilmainen sähköposti
uuden domainin mukana!

 • Ilmainen Webmail suunitteltu tietokoneelle ja mobiililaitteille
 • Roskapostisuodatin ja virustorjunta
 • Isännöity Suomessa
 • Ilmainen niin kauan kuin uusit verkkotunnuksen

Ota uusi domaini heti käyttöön!

Ammattimainen sähköposti ilmaiseksi

Kun rekisteröit verkkotunnuksesi Zoneen, saat samalla käyttöösi ilmaisen sähköpostiosoitteen. Tämä antaa yrityksellesi ammattimaisen ilmeen jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Aloita helposti

Me Zonella huolehdimme kaikista teknisistä yksityiskohdista puolestasi. Ilmainen sähköpostisi on valmis käyttöön heti, kun olet valinnut sille nimen.

Turvallisuus ja laajennettavuus

Haluatko lisää sähköpostitilejä tai enemmän tallennustilaa? Ei huolta, voit helposti vaihtaa laajempaan palvelupakettiin. Sinun ei tarvitse huolehtia vanhan sähköpostisi sisällön siirtämisestä – me hoidamme kaiken puolestasi.

Webmail- ja sähköpostisovelluksia tuetaan

Zone Webmail: Helppokäyttöinen sähköposti kaikille

Zone Webmailin avulla sähköpostin käyttö on helppoa ja nopeaa. Palvelu toimii suoraan tietokoneella ja puhelimessa – ei vaadi asennuksia eikä säätöjä. Kirjaudu vain sisään, niin pääset alkuun.

Jos kaipaat lisää toimintoja, voit siirtyä maksulliseen pakettiin. Saat käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten tuki eri sähköpostisovelluksille, suodattimet viestien hallintaan, postin uudelleenohjauksen ja personoidut allekirjoitukset. Näin sähköpostisi toimii juuri niin kuin haluat.

Usein kysytyt kysymykset ilmaiseen sähköpostiin liittyen

Kyllä, saat meiltä ilmaisen sähköpostiosoitteen, kun rekisteröit uuden verkkotunnuksen Zoneen tai siirrät nykyisen tunnuksesi meille. Huomioithan, että jo olemassa olevan maksullisen sähköpostipalvelun muuttaminen ilmaiseksi ei ole mahdollista.

Jos verkkotunnuksen rekisteröinnin yhteydessä unohdit valita ilmaisen sähköpostin, ei hätää – ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin aktivoimme ilmaisen sähköpostipalvelun sinulle.

Valitettavasti ei. Ilmaisen sähköpostimme tavoitteena on pitää ylläpitokulut alhaisina, joten se on suunniteltu toimimaan ainoastaan webmailin kautta verkossa.

Mutta ei huolta, tarvittaessa päivittäminen on vaivatonta ja nopeaa. Kun päivität palvelusi, saat heti käyttöösi lisäominaisuuksia ja enemmän tallennustilaa.

 • Helppokäyttöisyys: Ei tarvetta erillisille asetuksille tai asennuksille, toimii suoraan selaimessa sekä tietokoneella että mobiilissa.
 • Turvallinen tallennus: Viestisi säilyvät turvallisesti pilvessä, mukaan lukien varmuuskopiot.
 • Tehokas haku: Etsi sähköposteja nopeasti ja helposti, vaikka kyseessä olisi vuosia vanha viestintä.
 • Useiden tilien hallinta: Käytä useita sähköpostitilejä samanaikaisesti samassa selainikkunassa, vaikka ne olisivat eri verkkotunnuksissa.

Zone sähköposti on suunniteltu mahdollisimman turvalliseksi. Tässä muutama syy miksi:

 • Palvelimet Suomessa: Ne ovat ISO27001 sertifioiduissa datakeskuksissa. Tämä tarkoittaa, että yhteys on aina salattu ja turvallinen.
 • Eristetty liikenne: Sähköpostisi liikenne on erillään muusta, mikä lisää turvallisuutta.
 • Kaksivaiheinen tunnistautuminen: Tämä lisäkerros suojaa sinua, jos joku sattuisi saamaan salasanasi.
 • Kirjautumistiedot: Zone webmail näyttää sinulle viimeisimmät kirjautumisesi, joten voit tarkistaa, ettei kukaan muu käytä sähköpostiasi.

Kyllä voit. Zone webmail palvelee sinua kaikkialla maailmassa, joten voit tarkistaa sähköpostisi niin omalta laitteeltasi kuin yleisiltäkin koneilta.

Muista vain aina kirjautua ulos ja käyttää kaksivaiheista tunnistautumista, jotta sähköpostisi pysyy turvassa, vaikka joku muu pääsisi käsiksi salasanaasi.

Ilmaisessa sähköpostitilissä on käytössäsi perustoiminnot Webmail-ympäristössä, mutta jotkin edistyneemmät toiminnot eivät ole saatavilla.

Ilmaiseen sähköpostiin eivät kuulu:

 • IMAP ja POP3 yhteydet
 • Mukautettavat viestien suodattimet
 • Viestien automaattinen edelleenlähetys
 • Automaattiset vastausviestit
 • Henkilökohtaiset allekirjoitukset

Haluatko käyttöösi kaikki edistyneet toiminnot? Päivitys maksulliseen pakettiin avaa nämä mahdollisuudet ja mahdollistaa kolmannen osapuolen sähköpostisovellusten käytön.

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen