Skip to content

Mukava ja edullinen pilvipalvelu kriittisille sovelluksille

Hallinnoitu Virtuaalipalvelin – Mukavuutta ja tehoa yhdessä

Hallinnoitu Virtuaalipalvelin tarjoaa webhotellin käyttäjäystävällisyyden yhdistettynä pilvipalvelun skaalautuvuuteen ja luotettavuuteen. ZoneOS-ohjelmistoalustamme ansiosta voit luottaa sovellustesi nopeuteen ja turvallisuuteen.

Valitse vapaasti oman tarpeesi mukaan

Save money with annual billing plan
24% VAT excluded in the prices

CLOUD BUSINESS

65,00€/KK

Ensimmäinen vuosi-50%

norm. 130 €/KK

Ensimmäinen vuosi

150€/KK

vuosittain. 65 €/KK

 • 4 vCPU
 • 16 GB RAM
 • 1 TiB Tietomäärä
  (NVMe SSD)
 • Sähköposti
 • Palvelinten ammattimainen hallinta
 • Nykyaikainen datakeskus
 • Viansietokykyiset verkot ja palvelimet
 • ZoneOS ohjelmistoalusta
 • Turvallisuuspäivitykset
 • Intuitiivinen palveluiden hallintaliittymä
 • Päivittäiset off-site varmuuskopiot

CLOUD PRO

90,00€/KK

Ensimmäinen vuosi-50%

norm. 180 €/KK

Ensimmäinen vuosi

200€/KK

vuosittain. 90 €/KK

 • 6 vCPU
 • 32 GB RAM
 • 1 TiB Tietomäärä
  (NVMe SSD)
 • Sähköposti
 • Palvelinten ammattimainen hallinta
 • Nykyaikainen datakeskus
 • Viansietokykyiset verkot ja palvelimet
 • ZoneOS ohjelmistoalusta
 • Turvallisuuspäivitykset
 • Intuitiivinen palveluiden hallintaliittymä
 • Päivittäiset off-site varmuuskopiot

CLOUD PLATINUM

140,00€/KK

Ensimmäinen vuosi-50%

norm. 280 €/KK

Ensimmäinen vuosi

300€/KK

vuosittain. 140 €/KK

 • 12 vCPU
 • 48 GB RAM
 • 1 TiB Tietomäärä
  (NVMe SSD)
 • Sähköposti
 • Palvelinten ammattimainen hallinta
 • Nykyaikainen datakeskus
 • Viansietokykyiset verkot ja palvelimet
 • ZoneOS ohjelmistoalusta
 • Turvallisuuspäivitykset
 • Intuitiivinen palveluiden hallintaliittymä
 • Päivittäiset off-site varmuuskopiot

PakettiCloudserver BusinessCloudserver ProCloudserver Platinum
Levytila (tiedostot, tietokannat, sähköposti ja varmuuskopiot)1024 GiB1024 GiB1024 GiB
Inodeden raja2 048 0002 048 0003 072 000
SiirtorajaRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Alias-verkkotunnuksetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
AliverkkotunnuksetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SähköpostilaatikotRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Sähköpostin alias-määräRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Yhden postilaatikon tilavuus16 GiB16 GiB16 GiB
DKIM-allekirjoitus (webmail ja SMTP)+++
DKIM-allekirjoitus (verkkopalvelin)+++
MariaDB-tietokantojen määrä (MySQL-yhteensopiva)646464
Tietokannan enimmäiskoko64 GiB64 GiB64 GiB
Sovelluksen pysyvä muistin käyttö (mukaan lukien Node.js)10 GiB10 GiB10 GiB
Redis-välimuisti10 GiB10 GiB10 GiB
Mahdollisuus käyttää SSH:ta+++
Ilmaiset Let’s Encrypt -varmenteetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Websockets ja porttien välitystuki+++
Lisää 500000 inodes-koodia12 €
Lisää 1 GiB MariaDB-tilaa6 €
50 GiB lisää tallennustilaa10 €
Lisä-IP-osoite3 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

PalveluHinta kuukaudessa
1 Oma IP-osoite4 €
1 vCPU3,8 €
1 GiB RAM2,4 €
SSD 1 GiB0,075 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Kriittiset sovellukset turvallisesti pilvessä

Hallinnoitu Virtuaalipalvelin tarjoaa erinomaisen ratkaisun kasvaville yrityksille, jotka vaativat luotettavaa suorituskykyä kriittisten sovellustensa hallintaan. Tämä palvelu on suunniteltu tukemaan verkkosivustoja, verkkokauppoja ja muita web-sovelluksia tarjoamalla ylimääräisiä resursseja ja mukautettavuutta, jotka ylittävät perinteisten webhotellipalveluiden tarjoamat mahdollisuudet.

Virtuaalipalvelin vs. webhotelli

Hallinnoitu Virtuaalipalvelin eroaa perinteisistä ratkaisuista paremmalla skaalautuvuudella, tehostetulla suorituskyvyllä ja korotetulla turvallisuudella. Lisäksi se mahdollistaa vaativienkin mukautusten toteuttamisen.

Zone:n tarjoama Hallinnoitu Virtuaalipalvelin on varustettu kaikilla välttämättömillä ominaisuuksilla verkkosivustosi tai sovelluksesi luotettavaan toimintaan. Palvelimemme hyödyntävät ZoneOS-ohjelmistoalustaa ja intuitiivista hallintapaneelia, mikä tekee teknisestä siirtymisestä helppoa ja nopeaa.

Koska Hallinnoitu Virtuaalipalvelin toimii erillisillä palvelimilla eikä jaa resursseja muiden käyttäjien kanssa, se mahdollistaa vapaamman käytön ilman perinteisten webhotellien yleisiä käyttörajoituksia.

Näin Hallinnoitu Virtuaalipalvelin yhdistää virtuaalipalvelimen tehon ja mukautuvuuden webhotellin käyttäjäystävällisyyteen.

Turbo

Kun olet siirtynyt Hallinnoituun Virtuaalipalvelimeen, saat käyttöösi uuden ominaisuuden – Turbo-painikkeen. Sen ratkaisun avulla voit käyttää isomman paketin resursseja kerran kuukaudessa 3 päivän ajan ilman lisäkustannuksia.

prikeshop.ee

Asiakkaamme prikeshop.ee kohtasi juhannusjuhlan aikana ongelmia verkkokauppansa latausnopeudessa, mikä ajoittain kesti jopa 30 sekuntia. He reagoivat nopeasti ja tehokkaasti siirtämällä myymälänsä Smart Cloud -palveluun. Tämä siirto paransi tilannetta merkittävästi ja lyhensi latausajat vain 1-2 sekuntiin, mikä paransi huomattavasti käyttökokemusta.

ralli.ee


Asiakkaamme ralli.ee kohtasi latausongelmia lipunmyynnin ruuhka-aikana, ja heidän verkkokaupan sivujen latautuminen kesti jopa 25 sekuntia ja välitön toiminta oli ratkaisevan tärkeää. Tämän korjaamiseksi siirsimme heidän palvelunsa uuteen, nopeampaan pilvipalvelualustaan, mikä lyhensi latausajat merkittävästi 1-2 sekuntiin, mikä paransi asiakaskokemusta kriittisellä hetkellä.

”Vie yrityksesi uudelle tasolle! Ota yhteyttä saadaksesi tietää, miten Hallinnoitu Virtuaalipalvelin auttaa saavuttamaan verkkokauppasi tavoitteet. Pilvipalvelimemme takaavat verkkokaupallesi nopeuden ja asiakkaille sujuvan ostokokemuksen!”

Martin Kirs – Asiakaspalvelupäällikkö

Yritystason laatua edullisin hinnoin

Innovatiivinen mukautettu palvelualusta

99,9 %:n käyttövarmuus

24/7 valvonta ja häiriöiden nopea käsittely vuoden jokaisena päivänä

Jo 25 vuoden kokemus verkkosivustojen ja sovellusten isännöinnistä

Haluatko kuulla asiantuntijoitamme?

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä hostauksesta

Suomessa tarjoamme palveluitamme Helsingissä sijaitsevasta datakeskusesta, mutta meillä on infrastruktuuria myös Amsterdamissa (Alankomaat) ja Tallinnassa (Viro).

Kyllä, verkkotunnus on välttämätön, jotta asiakkaasi löytävät kotisivusi netistä. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, voit samalla valita itsellesi sopivan webhotellipalvelun.

Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit siirtää sen helposti Zoneen. Verkkotunnusten ja hosting-palveluiden yhdistäminen samaan paikkaan helpottaa hallintaa ja nopeuttaa mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua.

Voit hyödyntää laadukkaita webhotellipalveluitamme myös silloin, jos haluat säilyttää verkkotunnuksesi toisen palveluntarjoajan rekisterissä.

Voit suorittaa maksun kätevästi luotto- tai pankkikortilla, tilisiirrolla tai PayPalin kautta.

Laskutamme palvelut etukäteen valitsemasi laskutuskauden mukaisesti. Voit valita maksuväliksi kuukausittaisen, puolivuosittaisen tai vuosittaisen laskutuksen. Vuosittain laskuttavat asiakkaat hyötyvät edullisemmista hinnoista.

Ensimmäinen lasku kattaa palveluiden käytön ensimmäiset 30 päivää. Seuraavat laskut lähetetään kuukauden alussa ja ne kattavat edellisen kuukauden mahdolliset ylimääräiset päivät.

Kaikki laskumme tarjoavat 14 päivän maksuajan, joten sinulla on joustavuutta maksujen hallinnassa.

Turvallisuussyistä emme suosittele useiden kotisivujen perustamista samalle webhotellitilille. Mahdolliset turvallisuusongelmat yhdellä sivustolla voivat aiheuttaa ongelmia myös muille sivustoille. Voit kuitenkin lisätä useita verkkotunnuksia samalle tilille aliaksina.

Webhotelli on yksinkertainen, kaikenkattava ratkaisu, joka sisältää tarvittavat julkaisujärjestelmät, kuten WordPressin, Drupalin, PrestaShopin tai Magenton.
Virtuaalipalvelin tarjoaa enemmän hallintamahdollisuuksia ja vaatii yleensä enemmän teknistä osaamista. Se on usein Linux-pohjainen ja vaatii käyttäjältä tai palkatulta asiantuntijalta aktiivista ylläpitoa.

Nettisivujesi turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme kansainvälisiä tietoturvastandardeja, ja käytäntömme perustuvat ISO 27001:2014 -sertifikaatin vaatimuksiin. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa, turvallisissa ja ympärivuorokautisesti valvotuissa datakeskuksissa. Ne ovat varustettu sekä varasähkö- että varmuusliikenneyhteyksillä. Turvallisuuden lisäämiseksi varmuuskopiot säilytetään erillisessä sijainnissa.

Kaikki verkkoyhteytemme on suojattu DDoS-hyökkäyksiltä, ja jokaisessa webhotellipaketissamme on mukana ilmainen OWASP-teknologiaan perustuva Web Applications Firewall, joka suojaa tietojasi kaikenlaisilta tunnetuilta hyökkäyksiltä. Zone+ palvelun kautta asentamasi sovellukset pysyvät automaattisesti ajan tasalla ja turvassa.

Tarjoamme myös Nimbusec-skannerin, joka tunnistaa tunkeutujat ja varoittaa sinua, jos se havaitsee merkkejä mahdollisista pahantahtoisista käyttäjistä. Lisäksi, jos verkkosivustollasi ilmenee yhteensopivuusongelmia, varmuuskopioidemme avulla voit palauttaa järjestelmäsi nopeasti.

Muutokset sinulle ovat merkittäviä. Päivityksen myötä verkkosivustosi ja verkkokauppasi nopeutuvat huomattavasti, mikä parantaa merkittävästi käyttäjäkokemusta. Asiakkaille sivuston selaaminen muuttuu sujuvammaksi ja nautittavammaksi, mikä saattaa myös lisätä heidän tyytyväisyyttään ja sen myötä myyntilukuja.
Lisäksi hallintapaneeliin on lisätty erityinen ”Turbo”-nappi. Tämä mahdollistaa palvelimesi tehojen tilapäisen lisäämisen kolmeksi päiväksi ilman lisäkustannuksia kampanjan aikana. Tämä on erityisen hyödyllistä suurten myyntikampanjoiden tai yllättäen lisääntyneen verkkoliikenteen aikana, tarjoten tarvittavat resurssit juuri silloin, kun niitä eniten tarvitset.

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen