Skip to content

Tietosuojassa Zonella on kaksi yhtä tärkeää roolia – rekisterinpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä.

Zone henkilötietojen rekisterinpitäjänä

Jos haluat lisätietoja Zonesta henkilötietojen käsittelijänä, lue Zone Media OY:n Tietosuojakäytäntö.

Tietojen käsittelijänä käsittelemme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, jotka uskot meille käyttäessäsi palveluitamme. Näihin kuuluvat nimesi ja yhteystietosi, joita pyydämme, kun luot käyttäjätiliä tai rekisteröidyt.

Henkilökohtaisia tietoja voivat olla myös tekniset tiedot, jotka yhdistämme sinuun ja joita käytetään palveluidemme luotettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseen, kuten lokiemme IP-osoitteet.

Tietosuojaselosteemme kattaa myös verkkosivustomme ja markkinointikanaviemme käyttöön liittyvät tiedot ja analyysit.

Ylläpidämme luetteloa Zonen henkilötietojen käsittelijöistä jotka voivat joutua kosketuksiin henkilötietojesi kanssa, kun käytät palveluitamme.

Useimpien asiakkaiden kohdalla emme näe tarvetta tehdä lisäsopimusta henkilökohtaisten tietojen käsittelystä, mutta se voi olla järkevää, jos käytät palvelinpalveluitamme tarjotaksesi palveluja muille yrityksille, tilintarkastajille tai asianajajille. Olemme laatineet palveluihimme ja prosesseihimme sopivan Tietojenkäsittelysopimuksen, joka voidaan allekirjoittaa digitaalisesti tietojen syöttämisen jälkeen ja lähettää osoitteeseen tietosuoja@zone.fi meidän digitaalista allekirjoittamista varten (lisäämme yrityksen käyttäjätiliin (-tiliin) huomautuksen sopimuksesta).

Zone henkilötietojen käsittelijänä

Jos haluat lisätietoja Zonesta tietojen käsittelijänä, lue Palveluehtomme.

Kun lataat tietojasi palvelimillemme tai tuotat tietojasi palvelimillamme, pysyt näiden tietojen rekisterinpitäjänä, ja Zone on valtuutettu tietojen käsittelijä. Käsittelyyn sovelletaan käyttöehtojamme, jotka asiakkaamme hyväksyvät luodessaan meille käyttäjätilin (ZoneID). Kyseessä on kirjallinen sopimus, joka muodostaa perustan palveluidemme tarjoamiselle.

On tärkeää huomata, että tietojen käsittelijänä Zone ei käsittele asiakkaidemme tietoja Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolella eikä siirrä asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Ulkopuoliset resurssit