Skip to content

Tietosuojassa Zonella on kaksi yhtä tärkeää roolia – rekisterinpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä.

Zone henkilötietojen rekisterinpitäjänä

Jos haluat lisätietoja Zonesta henkilötietojen käsittelijänä, lue Tietosuojailmoituksemme.

Tietojen käsittelijänä käsittelemme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, jotka uskot meille käyttäessäsi palveluitamme. Näihin kuuluvat nimesi ja yhteystietosi, joita pyydämme, kun luot käyttäjätiliä tai rekisteröidyt.

Henkilökohtaisia tietoja voivat olla myös tekniset tiedot, jotka yhdistämme sinuun ja joita käytetään palveluidemme luotettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseen, kuten lokiemme IP-osoitteet.

Tietosuojaselosteemme kattaa myös verkkosivustomme ja markkinointikanaviemme käyttöön liittyvät tiedot ja analyysit.

Ylläpidämme luetteloa henkilötietojen käsittelijöistä, jotka voivat joutua kosketuksiin henkilötietojesi kanssa, kun käytät palveluitamme.

Zone henkilötietojen käsittelijänä

Jos haluat lisätietoja Zonesta tietojen käsittelijänä, lue Palveluehtomme.

Kun lataat tietojasi palvelimillemme tai tuotat tietojasi palvelimillamme, pysyt näiden tietojen rekisterinpitäjänä, ja Zone on valtuutettu tietojen käsittelijä. Käsittelyyn sovelletaan käyttöehtojamme, jotka asiakkaamme hyväksyvät luodessaan meille käyttäjätilin (ZoneID). Kyseessä on kirjallinen sopimus, joka muodostaa perustan palveluidemme tarjoamiselle.

On tärkeää huomata, että tietojen käsittelijänä Zone ei käsittele asiakkaidemme tietoja Euroopan unionin/Euroopan talousalueen ulkopuolella eikä siirrä asiakastietoja kolmansille osapuolille.

Ulkopuoliset resurssit