Skip to content

Luotettava henkilökohtainen sähköposti kohtuulliseen hintaan

Sähköposti, joka toimii

 • Meillä sinulla on tilaa kasvaa, sillä meillä on tarjouksia sekä aloittelijoille että ammattilaisille
 • Saat turvallisen, universaalin yhteyden postiisi kaikkien työpöytä- ja mobiilialustojen tukemien standardiprotokollien kautta
 • Zone Webmail – eksklusiivinen mainos- ja seurantavapaa web-pohjainen sähköpostiohjelma – tarjoaa välittömän yksityisen pääsyn sähköposteihisi mistä päin maailmaa tahansa
 • Ainutlaatuinen tekninen alustamme tarjoaa sinulle pilvipohjaisen luotettavuuden ja nopeuden
SähköpostiSähkoposti

Sähköpostia kaikille

”Vain sähköposti”
-paketilla nopeutta ja turvallisuutta

Paketti

Vain sähköposti

Edullinen ”Vain sähköposti” -pakettimme sisältää 5 postilaatikkoa, 1 GB tallennustilaa per laatikko.
Tämä on täydellinen valinta, jos sinulla on hyvin pieni tiimi
tai jos olet kokoamassa tiimiä projektiasi varten.

6

/ kuukausi *

 • 5 postilaatikkoa, 1 Gt/ osoite
 • Tuki kaikille suosituille sähköpostiohjelmille
 • Responsiivinen ja turvallinen webmail, käytettävissä kaikkialla
 • SPF– ja DKIM-tietoturvaprotokollat ovat valmiiksi käytössä
 • DMARC-lisäsuojaa saatavana petoksia vastaan
 • Roskapostisuodatin ja virustorjunta pitävät postilaatikkosi puhtaampana
 • Palvelimet Suomessa

Saatavana olevat lisäosat

Premium 50GB & Ultimate 100GB

Onko sähköposti joillekin kollegoillesi tärkein viestintäväline ja tärkeiden tietojen säilytysmuoto? Myynti- ja markkinointihenkilöstösi arvostaa sitä, että he voivat hankkia Premium– tai Ultimate-tason postilaatikot. Voit siirtää seuraavalle tasolle minkä tahansa tavallisen postilaatikkosi!

50 Gt 3 / 100 Gt 6

/ kuukausi *

 • Ei käyttökatkosta, ei tarvetta migraatioon, ei asetusten muuttamista
 • Samat upeat ominaisuudet, mutta paljon enemmän tilaa käytettävissä
 • Päivitä vain tietyt postilaatikot, jotka tarvitsevat lisätilaa, ja säästä rahaa

* Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24 %

Ammattimainen

Ammattimaiselta näyttävä

Oletko huomannut, että omalla verkkotunnuksella lähetetty sähköposti näyttää ammattimaisemmalta? Rekisteröi oma verkkotunnuksesi ja käytä sähköpostipakettiamme. Näin luot luottamusta yritykseesi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Nopea

Nopea ja helppo aloittaa

Menneet ovat ne ajat, jolloin sähköpostin käyttäminen vaati teknisen jargonin osaamista. Zone huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista puolestasi, ja sähköpostisi on käyttövalmis muutamassa minuutissa.

Ammattitaitoinen ja avulias tukitiimimme

Apu on lähellä

Meillä on oma tukitiimi, joka auttaa sinua puhelimitse, sähköpostitse tai chat-pohjaisen käyttöliittymän avulla. Apua on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Verkkopostimme on nopea, luotettava, turvallinen ja käytettävissä 24/7

Helppo käyttää. Missä vain.

Zone Webmailin ansiosta postilaatikkoasi on helppo käyttää sekä työpöytä- että mobiililaitteilla. Asetuksia ei tarvita – kirjaudu vain sisään!

Helppo käytää

Webmail

Sähköpostisi on käytettävissä niin puhelimessasi kuin tietokoneellasi, ilman asetuksia ja asennuksia. Huippunopea haku myös suurista postilaatikkoista.

Laaja tuki

Lue ja lähetä sähköposteja sujuvasti kaikilla laitteillasi: tuemme Outlook-, Mac Mail-, Thunderbird- ja muita sähköpostiohjelmia.Lue ja lähetä sähköposteja sujuvasti kaikilla laitteillasi: tuemme Outlook, Mac Mail, Thunderbird ja muita sähköpostiohjelmia.

Roskapostisuoja

Kehittyneet roskapostisuodattimemme tarkastavat kaiken sisään tulevan liikenteen ja varmistavat, että roskaposti päätyy postilaatikkosi sijaan roskapostikansioon.

Turvallisuus

Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) käyttöön sisäänkirjautumisessa ja voit olla varma siitä, että vain sinä pääset postilaatikkoosi käsiksi. Muista myös vaikeasti murrettava salasana ja pidä yhteystietosi aina ajan tasalla.

Suodattimet ja lisät

Säädä suodattimet ohjaamaan posti automaattisesti erilaisiin kansioihin ja luo jokaiseen viestiin ja tilanteeseen sopivat henkilökohtaiset allekirjoitukset.

Erittäin vihreä

Oletko huolissasi hiilijalanjäljestäsi? Palvelimemme pyörivät 100 % uusiutuvalla energialla.

Usein kysytyt kysymykset sähköpostista

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitset rekisteröidyn verkkotunnuksen jotta sähköpostisi toimisi. Suosittelemme hankkimaan molemmat samanaikaisesti niin saat verkkotunnuksen rekisteröityä ja sähköpostin toimimaan nopeasti ja vaivattomasti. Me huolehdimme kaikista teknisistä yksityiskohdista puolestasi.

Jos sinulla jo on muualla rekisteröity verkkotunnus, voit helposti siirtää sen Zoneen tilatessasi sähköpostipalvelua.

Kyllä voit, käyttöönotto on yksinkertaista ja löydät selkeät kuvitetut ohjeet useimmille PC, Mac ja Android sähköposti-ohjelmille osoitteesta tuki.zone.fi 

 • Toimii kaikilla tietokoneilla ja mobiili-laiteilla ilman asennusta. Kirjaudu sisään ja aloita käyttö, helppoa.
 • Ei tarvetta siirtää tai ladata suuria sähköposti-laatikoita, kaikki tietosi on varmassa tallessa huippu-nopeilla, turvallisuuden takaamiseksi hajautetuilla, Suomessa sijaitsevilla palvelimillamme. 
 • Nopea haku suurimmistakin tietokannoista, löydät 10 vuotta vanhatkin viestiketjut sekunnissa.   
 • Voit käyttää ja hallita useita sähköposti-tilejä kätevästi samassa selain-ikkunassa, vaikka ne olisivat eri verkkotunnusten alla. 

Zone sähköposti on suunniteltu ja toteutettu maksimaalinen turvallisuus ensisijaisena tavoitteena:

 • palvelimet sijaitsevat ISO27001 sertifioiduissa, edistyksellisen salausteknologian suojaamissa datakeskuksissa Suomessa.
 • sähköpostipalvelumme on täysin eristetty muusta verkkoliikenteestä.
 • tarjoamme kaksivaiheista tunnistautumista varmistaaksemme että sähköpostisi pysyy turvallisena ja hallinnassasi jopa tilanteissa joissa hakkerit saavat salasanasi haltuunsa.
 • webmail palvelumme tallentaa tiedot viimeisimmistä sisääänkirjautumisista ja IP-osoitteen ja maatiedon avulla voit varmistaa että sinä olet henkilökohtaisesti ainut joka palvelua käyttää.

Tottakai. Webmail palvelumme on helppo käyttää missä ikinä satutkaan olemaan. Zone webmail toimii myös julkisissa tietokoneissa mutta muista aina kirjautua ulos palvelusta ja ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön niin voit olla varma että tietosi pysyvät turvassa vaikka joku onnistuisikin kaappaamaan salasanasi.

Ilmainen sähköpostin siirto Zoneen

Haluatko siirtää olemassa olevan verkkotunnuksesi ja sähköpostisi Zoneen? Ei ongelmia, homma hoituu helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Neuvomme sinua mielellämme ja automaattinen siirtotyökalumme mahdollistaa sähköpostien muuton sujuvasti ilman keskeytyksiä.