Skip to content

Zone-webhotellin kumppaniohjelma: vakuutu osaamisestamme itse!

Kaikki kumppanuusohjelmaan liittyjät saavat ilmaisen .eu verkkotunnuksen ja webhotellin vuodeksi, jotta voisit testata kaikkia Zonen tarjoamia hienoja ominaisuuksia sekä käyttöliittymän mukavuutta ja luotettavuutta.

Lisäksi on yhteistyökumppaneilla myös mahdollisuus ansaita oikeaa rahaa suosittelemalla Zonea! Mitä enemmän uusia asiakkaita ohjaat käyttämään webhotellipalveluitamme, sitä paremman provision saat.

Sinä voitat ja me voitamme.

Helppo lisäansio

Yhteistyökumppaninamme voit tienata lisärahaa helposti. Olemme luotettavuudeltamme Viron suosituin verkkoisännöintipalvelun tarjoaja. Jo pelkästään tämä perustelu auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaa ja provisiota.

Asiakkaat kehuvat

Meillä on maailman onnellisimmat ja tyytyväisimmät asiakkaat, jotka arvostavat suuresti tarjoamamme palvelun luotettavuutta ja vakautta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja puhumme heidän ymmärtämäänsä kieltä.

Pätevä ja nopea tuki

Yhteistyökumppanimme ovat meille tärkeitä. Siksi olemme aina saatavillasi ammattimaisen ja nopean tuen kautta. Autamme sinua päivittäisissä kysymyksissä ja neuvomme, miten voit ansaita rahaa kumppaninamme entistä tehokkaammin.

Miten Zonen kumppaniohjelma toimii?

Ansaitse jopa 50 EUR suosituksesta ja lisäksi 15 % vuodessa palvelupaketin hinnasta seuraavan neljän vuoden ajan.

Kumppaniohjelma Zonen kanssa on kummallekin hyödyllinen: me saamme enemmän asiakkaita ja sinä voit tienata rahaa. Yhteistyökumppaninamme sinun on helppo mainostaa meitä – olemme laatumme ja luotettavuutemme puolesta Viron suosituin verkkoisännöintipalvelun tarjoaja.

Oletetaan, että löydät meille viisi uutta webhotelli paketin asiakasta – kolme Starter-pakettia, yksi Business-paketti ja yksi Pro-paketti. Oikealla oleva kaavio näyttää, että se tekee yhteensä 501,44 EUR bonusrahaa! Kuulostaako toteutettavalta?

STARTERBUSINESSPRO
Liittymiskomissio20 €30 €50 €
Seuraavien 4 vuoden ajan ansaitset jokaisesta asiakkaasta, joka on Zonessa47,16 €83,16 €136,8 €
Yhteensä:67,16 €113,16 €186,8€

Miten aloittaa rahan tienaaminen?

Vaihe 1: Liity ohjelmaan

Täytä alla oleva liittymislomake, tutustu ehtoihin ja lähetä meille hakemus. Hakemuksen lukee kumppaniohjelmamme hallinnoija, joka ilmoittaa päätöksestä mahdollisimman nopeasti.

Vaihe 2: Jaa promokoodi

Tullessasi kumppaniksemme lähetämme sinulle yksilöllisen promokoodin ja linkin, jota voit jakaa asiakkaillesi suositellessasi Zonen verkkoisännöintipalveluja.

Vaihe 3: Odota rahan tuloa

Jos asiakas tilaa lähettämäsi yksilöllisen promokoodin ja linkin kautta Zonen verkkoisännöintipalveluja, olet ansainnut automaattisesti provision asiakkaan valittua pakettia vastaavasti.

  Liity kumppaniohjelmaamme  Ketä odotamme Zonen yhteistyökumppaniksi?

  Somevaikuttajia

  Jaatko seuraajillesi SEO:hon, PPC:hen, PR:ään, markkinointiin, sisältömarkkinointiin, sähköiseen liiketoimintaan ja infoteknologiaan liittyviä aiheita yleisemmin? Ansaitse lisärahaa mainostamalla Zonen verkkopalveluita blogissasi, sosiaalisessa mediassa tai muilla kanavilla.

  Kouluttajia

  Toimitko kurssien ja verkkoseminaarien järjestämisen ja koulutusten parissa tai opetatko verkkosivustojen luomista, markkinointia ja SEO:ta? Mainosta Zonen palveluita affiliate-linkkien avulla ja ansaitse rahaa.

  Kehittäjiä

  Teetkö asiakkaalle web-erikoisratkaisuja? Ansaitse rahaa suosittelemalla kyseisille ratkaisuille kotisivuja Zonessa.

  Digimarkkinoijia

  Tilaa Zonen sidosohjelmalla lisärahaa, jos hallitset kaiken, mikä liittyy SEO:hon tai jos sinulla on mahdollisuus hyödyntää erilaisia markkinointiresursseja Zonen mainostamiseksi.

  Verkko- ja mediatoimistoja

  Toimitko suurempien WordPress-, Prestashop- ja Magento-projektien kehittämisen parissa? Suosittele Zonen verkkoisännöintiä asiakkaillesi ja ansaitse erityistä välityspalkkiota.

  Sinä!

  Jos et voi luokitella itseäsi edellä mainittuihin, mutta sinusta tuntuu, että voit olla hyödyllinen sekä meille että itsellesi suosittelemalla Zonen verkkoisännöintipalveluja, ota yhteyttä!

  Teemme yhteistyötä luotettavien kumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle parasta palvelua

  Asiakkaamme sanovat meistäErinomainen