Mukautuvat webhosting-palvelut yrityksesi tarpeisiin

Zone Blogi
Jaa:

Vähennä yritystoiminnan kasvattamiseen liittyvää stressiä valitsemalla webhosting, joka mukautuu sinun muuttuviin tarpeisiisi. Meillä hosting-palvelut sisältävät kaiken, sähköpostin tarjoamisesta suuren verkkokaupan pyörittämiseen. Seuraavaksi esittellään, miten me Zonella olemme ottaneet huomioon kasvavan yrityksen muuttuvat tarpeet!

Domainin varaaminen

Kun perustat uutta yritystä, ei domainin varaamisen kanssa kannata vetkutella. Vaikka PRH ei olisikaan vielä antanut virallista y-tunnusta yrityksellesi, kannattaa nettisivuosoite eli domain varata heti. Pidämme sivustosi ”moving in” -sivulla kunnes olet valmis rakentamaan nettisivusi.

Tilaamalla domainin meiltä, saat kaupan päälle ilmaisen sähköpostin omalla päätteelläsi! Näin pääset lähettämään virallisia sähköposteja turvallisesti heti yritystoiminnan alusta lähtien – ja omaa ammattimaista päätettäsi hyödyntäen

Yrityssähköpostin käyttöönotto

Kun paperityöt on saatu järjestykseen, on aika tutustua sähköpostiin tarkemmin. Haluamasi domain on jo yrityksesi hallussa, mutta nettisivujen rakentaminen ei ole vielä ajankohtaista. Sähköpostin päivittäminen on kuitenkin jo paikallaan!

Vain sähköposti -paketilla saat käyttöösi esimerkiksi sähköpostin allekirjoituksen ja edelleenlähetyksen, sekä pääset käsiksi sähköpostiisi esimerkiksi Outlook sovelluksen kautta.

Yrityksen verkkosivujen lanseeraaminen

On tullut aika aktivoida verkkosivut. Kun siirryt verkkosivut + email -pakettiin, saat entistäkin paremman sähköpostilaatikon, sekä tietenkin myös huippunopeat kotisivut. Asenna sivut yhdellä klikkauksella ja pääset hommiin!

Verkkosivujen skaalautuvuus ja verkkokaupan perustaminen

Meiltä löydät palveluita yritystoiminnan jokaiseen vaiheeseen. Tarkistetaan vielä viimeiseksi , mitä yrityksesi verkkosivujen kasvattaminen käytännössä tarkoittaa. Vastaus on helppo, sillä saman hallintapaneelin kautta päivität kotisivusi palvelemaan kasvavaa asiakasjoukkoa!

Verkkokauppa -pakettimme on suunniteltu suuremmankin yrityksen tarpeisiin. Tällä paketilla voit esimerkiksi pyörittää takkuilematta sivustoa, jolla käy kuukausittain 100 000 kävijää.

Lue tarkemmin eroista: https://www.zone.fi/fi/webhotelli/wordpress/

Missä vaiheessa yrityksesi on tällä hetkellä? Tarvitset sitten rajattoman määrän sähköpostilaatikoita, suuremmankin kävijämäärän kestävät nettisivut, tai ensimmäisen virallisen sähköpostiosoitteen yrityksellesi, saat meiltä kaiken tarvittavan! Voit kasvattaa toimintaa rauhassa, ja me isännöimme turvallisesti verkkosivustoasi puolestasi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Suositut postaukset

WordPress 6.6 ei enää tue PHP:n versioita 7.0 ja 7.1

Zone Blogi
Hiljattain julkaistiin WordPress-versio 6.5, ja on jo aika alkaa miettiä ja valmistautua seuraavaan versioon 6.6. Viimeisimpien tietojen mukaan tästä...

WordPress 6.5 ”Regina” on täynnä inspiraatiota

Zone Blogi
Huhtikuun alussa julkaistiin WordPressin uusin versio 6.5 nimeltä Regina, joka sisältää useita merkittäviä päivityksiä, erityisesti Gutenberg-sivunrakentajan...

Miksi palvelimien sijainnilla on väliä?

Zone Blogi
Monille meistä sana “palvelin”, on jokin etäinen paikka, missä nettisivumme asuvat. Vaikka internet tuntuu rajattomalta digitaaliselta avaruudelta,...

Näin parannat kotisivujesi latausnopeutta heti tänään

Zone Blogi
Kuvittele itsellesi tilanne: olet juuri löytänyt netistä mielenkiintoisen sivuston, jonka ehdottomasti haluaisit käydä lukaisemassa läpi. Klikkaat...