Skip to content

WordPress hosting

Ota WordPress käyttöön helposti ja nopeasti

WordPress-hostingpalvelumme sisältää kaiken, mitä tarvitset oman sivustosi julkaisemiseksi minuuteissa.

Optimoitu WordPress-suorituskyky ja turvallisuus sisältävät muun muassa automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot sekä kätevän palautustoiminnon siltä varalta, että jokin menee pieleen päivityksen tai sisällön täydennyksen aikana.

Autamme mielellämme myös nykyisen WordPress sivustosi muutossa Zoneen ilman korvausta!

WordpressMiksi Zone?

Huippunopeat WordPress
-optimoidut palvelimet

Useimmat WordPress-palveluntarjoajat saavat sivustosi vaikuttamaan nopeammalta käyttämällä välimuistia. Zone tarjoaa huippuluokan nopeutta investoimalla nopeimpaan mahdolliseen palvelinteknologiaan, nopeaan SSD-tallennustilaan ja erillisiin tiedostopalvelimiin, jotta saisit kaiken irti verkkosivustostasi ilman temppuja.

Tämän jälkeen välimuistin aktivointi on kirsikkana kakun päällä.

Suosittu!

Business

Ensimmäinen vuosi-50%

4.95€/KK

norm. 9.90 €/KK

11.90€/KK

vuosit. 9.90 €/KK


 • Tehokas ja kehittäjäystävällinen ZoneOS verkkopalvelin
 • 64 Gt nopeaa SSD tallenustilaa
 • 10 postilaatikkoa
  (4 Gt tallenustilaa jokaiselle)
 • 3 MariaDB tietokanta
 • Modernien Node.js verkkosovellusten tuki
  (512 Mt muistia)
 • Redis välimuisti
  (256 Mt)
 • 2 Cron-työtä
 • Suoritustaso 6/10 Performance level 6/10

Säästä 24 € vuositilauksella


Huipputason sähköpostipalvelu ja paikka verkkosivuillesi.
Toivota vieraasi tervetulleeksi modernille
ja tyylikkäälle aloitussivulle.

PRO

Ensimmäinen vuosi-50%

8.95€/KK

norm. 17.90 €/KK

20.90€/KK

vuosit. 17.90 €/KK


 • Tehokas ja kehittäjäystävällinen ZoneOS verkkopalvelin
 • 256 Gt nopeaa SSD tallenustilaa
 • Rajoittamaton määraä postilaatikkoja
  (10 Gt tallenustilaa jokaiselle)
 • 6 MariaDB tietokanta
 • Modernien Node.js verkkosovellusten tuki
  (512 Mt muistia)
 • Redis välimuisti
  (512 Mt)
 • 3 Cron-työtä
 • Websockets ja porttien välitystuki
 • Oman IP-osoitteen tuki
 • Suoritustaso 10/10 Performance level 10/10

Säästä 36 € vuositilauksella


Sisältää kaiken + riittävästi tehoa jotta liiketoimintasi pyörii sujuvasti kaikissa tilanteissa. Tämä paketti on suosittu 100 000 vierailijaa / kuukausi palvelevilla aktiivisilla verkkokaupoilla.

Hintoihin lisätään alv 24 %

Automaattiset päivitykset

WordPressin päivitykset hoituvat automaattisesti. Sivustosi pysyvät aina turvallisina, ja niissä on aina käytössä uusin versio.

Varmuuskopiot x2

Tallennamme automaattiset varmuuskopiot kerran päivässä. Tallennettujen tietojen palautus ja varmuuskopioiden tekeminen onnistuvat helposti yhdellä klikkauksella.

Testaa turvallisesti

Voit helposti luoda aladomaineja testikäyttöön ja verkkosivun kehitystä varten. Koko sisällön kopioiminen onnistuu vain yhdellä klikkauksella.

Huippunopea ja joustava

Huippunopeat palvelimemme takaavat sen, että jopa kaikkein monimutkaisimmat WordPress-sivustot WooCommerce-verkkokaupalla ja useilla kielillä reagoivat nopeasti, alle yhdessä sekunnissa.

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Omat sivustomme pyörivät WordPress-pohjalla, ja meillä Zonessa on runsaasti käytännön kokemusta ja tietotaitoa. Olemme mielellämme avuksi kaikissa kysymyksissä.

Uusimmat PHP-versiot

Tuemme uusimpia PHP-versioita. Sekä 7.4 että 8.0 ovat saatavilla kaikilla palvelimillamme. Pidämme myös huolen siitä, että palvelua päivitetään jatkuvasti. Näin sinulla on aina uusimmat vaihtoehdot käytettävissäsi.

Usein kysytyt kysymykset WordPress-palvelimista

Usein kysytyt kysymykset

Zone WordPress Hosting on rakennettu Web Hosting palvelumme pohjalle ja saat mukana valmiiksi asennetun, yleisesti käytetyillä ominaisuuksilla varustetun WordPress julkaisualustan sinun itse valitsemallasi teemalla. Voit aloittaa uuden verkkosivusi rakentamisen välittömästi.

Uusi verkkosivusi on HTTPS suojattu ja tulee Let’s Encrypt sertifikaateilla varustettuna. Lisäksi tietenkin Zonen automaattiset päivitykset ja varmuuskopiot. 

Tottakai voit, tervetuloa Zoneen! Tarjoamme ilmaista siirto-apua, tarvitsemme vain FTP käyttäjänimen ja salasanan nykyiselle palveluntarjoajallesi ja hoidamme homman nopeasti. Siirron jälkeen WordPress sivustosi on välittömästi kaikkien palvelujemme piirissä, mukaanlukien automaattiset päivitykset. 

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikille asiakkaillemme, monitoroimme huippunopeiden palvelimiemme toimintaa jatkuvasti. Pidämme huolen siitä että edes kaikkein monimutkaisimpien ja suurimpien sivustojen vastaus-aika ei ylitä 0,7 sekuntia ja että ne pystyvät jatkuvasti palvelemaan vähintään 50 kontaktia sekunnissa. Kaikki tämä onnistuu ilman välimuistin lisäämistä tai WordPressin optimointia.

Kyllä. Zonen palvelu tukee kaikki lisiä ja teemoja ja on varustettu aina päällä olevalla turvallisilla HTTPS yhteyksillä sekä automaattisilla päivityksillä ja varmuuskopioinnilla. Palvelumme vastaa kaikkein tiukimpiin toimivuus-vaatimuksiin.

Verkkosivujen ja sähköpostin
ilmainen siirto

Etkö ole täysin tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaasi ja harkitset siirtoa Zoneen? Olemme mielellämme avuksi sähköpostiesi ja verkkosivujesi siirrossa. Palvelun tarjoamme ilmaiseksi, totta kai.