WooCommerce 9.0 pian tulossa

Ingmar Aasoja
Jaa:

Kun puhumme verkkosivustoista, ajattelemme usein WordPressiä. Kun lisäämme keskusteluun verkkokaupan, puhumme yleensä WooCommercesta. WooCommerce on monien WordPressiin perustuvien verkkokauppojen perusta. Kesäkuussa on luvassa uusi suurversio 9.0. Mitä uutta on luvassa?

WooCommerce 9.0 pian tulossa

WooCommerce 9.0 on nyt beta-vaiheessa, eikä siihen enää lisätä uusia toimintoja. Julkaisuehdokas julkaistiin 4. kesäkuuta, ja lopullinen julkaisu syntyy tämänhetkisten tietojen mukaan ehkä 18. kesäkuuta. Koska tämä aika on tulossa pian, voit aloittaa jo nyt uusien verkkokauppojen kehittämisen uudella versiolla.

Mitä uusi WooCommerce tuo?

HPOS (High Performance Order Storage) -kokeilu

Uudessa versiossa on aktivoitu kokeiluluonteinen tuki tietokannassa olevien osoitteiden ja tuotteiden kokoteksti-indeksoinnille, jossa hyödynnetään MySQL:n parannettuja indeksointitekniikoita. Tämä nopeuttaa merkittävästi hakutuloksia ja parantaa verkkokaupan käyttökokemusta.

Maksuosioiden käyttöliittymän parannukset

Uudistuksiin sisältyvät päivitetty yhteenveto tilauksesta, selkeämpi näkymä ja Tulen noutamaan -toimitusvaihtoehto. Osoitelomakkeen sijaintia on parannettu sekä joitakin maksu- ja tilausvaiheita on yhdistetty. Lisäksi maksuosioihin on tehty useita esteettömyysparannuksia. Kaikki nämä uudistukset takaavat verkkokaupan omistajalle korkeamman konversioasteen.

Tuotekokonaisuuden osiot

Uudessa versiossa tuoteluettelot ja erikoistuneet kokoelmat, kuten ”Tarjous” tai ”Uutuudet”, erottuvat paremmin toisistaan. Ostajat voivat suodattaa vain tuoteluetteloa, mikä takaa tuotenäkymien yhdenmukaisuuden käytetyistä suodattimista riippumatta. Lisäksi on lisätty esikatselumerkintä ja työkaluvihje (tooltip) selvittämään, että varsinaiset tuotenäkymät voivat vaihdella asiayhteydestä riippuen.

Perinteisten osioiden nimenmuutokset

Sekaannusten välttämiseksi perinteiset osiot on nimetty uudelleen viittaamalla niiden ikään. Lue lisää uudelleen nimetyistä osioista GitHubista.

Muut muutokset

System Status Report -näkymän kehittämisen ja osioiden HTML-muutosten lisäksi on korjattu useita virheitä, lisätty uusia ominaisuuksia ja tehty pienehköjä muutoksia ohjelmointirajapintaan (API). Voit pysyä ajan tasalla uusimmista muutoksista seuraamalla WooCommerce-blogia.

Suositut postaukset

Päivitämme NodeJS- ja Python-oletusversiot

Ingmar Aasoja
Tässä kuussa alamme päivittää Zone-alustalla vaiheittain Node.js- ja Python-oletusversioita, minkä vuoksi pyydämme tällä kirjoituksella juuri...

WooCommerce 9.0 pian tulossa

Ingmar Aasoja
Kun puhumme verkkosivustoista, ajattelemme usein WordPressiä. Kun lisäämme keskusteluun verkkokaupan, puhumme yleensä WooCommercesta. WooCommerce on...

Zonen asiakastuki – näin tiimimme vastaa haasteisiin ja ylläpitää laatua

Zone Blogi
Zonen asiakastukitiimissä toimii nykyään 13 henkilöä, jotka tukevat asiakkaitamme viroksi, englanniksi, venäjäksi ja suomeksi. Asiakastuki ylläpitää...

WordPress 6.6 ei enää tue PHP:n versioita 7.0 ja 7.1

Zone Blogi
Hiljattain julkaistiin WordPress-versio 6.5, ja on jo aika alkaa miettiä ja valmistautua seuraavaan versioon 6.6. Viimeisimpien tietojen mukaan tästä...