WooCommerce 9.0 pian tulossa

Ingmar Aasoja
Jaa:

Kun puhumme verkkosivustoista, ajattelemme usein WordPressiä. Kun lisäämme keskusteluun verkkokaupan, puhumme yleensä WooCommercesta. WooCommerce on monien WordPressiin perustuvien verkkokauppojen perusta. Kesäkuussa on luvassa uusi suurversio 9.0. Mitä uutta on luvassa?

WooCommerce 9.0 pian tulossa

WooCommerce 9.0 on nyt beta-vaiheessa, eikä siihen enää lisätä uusia toimintoja. Julkaisuehdokas julkaistiin 4. kesäkuuta, ja lopullinen julkaisu syntyy tämänhetkisten tietojen mukaan ehkä 18. kesäkuuta. Koska tämä aika on tulossa pian, voit aloittaa jo nyt uusien verkkokauppojen kehittämisen uudella versiolla.

Mitä uusi WooCommerce tuo?

HPOS (High Performance Order Storage) -kokeilu

Uudessa versiossa on aktivoitu kokeiluluonteinen tuki tietokannassa olevien osoitteiden ja tuotteiden kokoteksti-indeksoinnille, jossa hyödynnetään MySQL:n parannettuja indeksointitekniikoita. Tämä nopeuttaa merkittävästi hakutuloksia ja parantaa verkkokaupan käyttökokemusta.

Maksuosioiden käyttöliittymän parannukset

Uudistuksiin sisältyvät päivitetty yhteenveto tilauksesta, selkeämpi näkymä ja Tulen noutamaan -toimitusvaihtoehto. Osoitelomakkeen sijaintia on parannettu sekä joitakin maksu- ja tilausvaiheita on yhdistetty. Lisäksi maksuosioihin on tehty useita esteettömyysparannuksia. Kaikki nämä uudistukset takaavat verkkokaupan omistajalle korkeamman konversioasteen.

Tuotekokonaisuuden osiot

Uudessa versiossa tuoteluettelot ja erikoistuneet kokoelmat, kuten ”Tarjous” tai ”Uutuudet”, erottuvat paremmin toisistaan. Ostajat voivat suodattaa vain tuoteluetteloa, mikä takaa tuotenäkymien yhdenmukaisuuden käytetyistä suodattimista riippumatta. Lisäksi on lisätty esikatselumerkintä ja työkaluvihje (tooltip) selvittämään, että varsinaiset tuotenäkymät voivat vaihdella asiayhteydestä riippuen.

Perinteisten osioiden nimenmuutokset

Sekaannusten välttämiseksi perinteiset osiot on nimetty uudelleen viittaamalla niiden ikään. Lue lisää uudelleen nimetyistä osioista GitHubista.

Muut muutokset

System Status Report -näkymän kehittämisen ja osioiden HTML-muutosten lisäksi on korjattu useita virheitä, lisätty uusia ominaisuuksia ja tehty pienehköjä muutoksia ohjelmointirajapintaan (API). Voit pysyä ajan tasalla uusimmista muutoksista seuraamalla WooCommerce-blogia.

Suositut postaukset

WordPress 6.6 ei enää tue PHP:n versioita 7.0 ja 7.1

Zone Blogi
Hiljattain julkaistiin WordPress-versio 6.5, ja on jo aika alkaa miettiä ja valmistautua seuraavaan versioon 6.6. Viimeisimpien tietojen mukaan tästä...

WordPress 6.5 ”Regina” on täynnä inspiraatiota

Zone Blogi
Huhtikuun alussa julkaistiin WordPressin uusin versio 6.5 nimeltä Regina, joka sisältää useita merkittäviä päivityksiä, erityisesti Gutenberg-sivunrakentajan...

Miksi palvelimien sijainnilla on väliä?

Zone Blogi
Monille meistä sana “palvelin”, on jokin etäinen paikka, missä nettisivumme asuvat. Vaikka internet tuntuu rajattomalta digitaaliselta avaruudelta,...

Näin parannat kotisivujesi latausnopeutta heti tänään

Zone Blogi
Kuvittele itsellesi tilanne: olet juuri löytänyt netistä mielenkiintoisen sivuston, jonka ehdottomasti haluaisit käydä lukaisemassa läpi. Klikkaat...