Zone on WordCamp Finland 2023 -tapahtuman hopeasponsori

Zone Blogi
Jaa:

14.–15. syyskuuta maailman käytetyimmän sisällönhallintasovelluksen WordPressin intoilijat, asiantuntijat ja harrastajat kokoontuvat Tampereelle WordCamp Finland 2023 -konferenssiin jakamaan uutta osaamista ja verkkotrendejä.

Tapahtumassa on läsnä meidänkin tiimimme, ja tällä kertaa Zonella on mahdollisuus tukea tapahtumaa hopeasponsoroinnilla. Odotamme jo innolla suomalaisten ystäviemme tapaamista ja toivomme voivamme luoda uusia kontakteja ja verkostoja Suomen verkkoharrastajien kanssa.

WordCampit ovat WordPress-yhteisön järjestämiä tapahtumia, joissa huomion keskipisteenä on tietenkin WordPress. Konferensseissa on luentoja erilaisista WordPressiin liittyvistä aiheista sekä runsaasti mahdollisuuksia solmia uusia kontakteja ja tuttavuuksia sekä tehdä yhteistyötä muiden WordPress-harrastajien kanssa.

Asiasta enemmän kiinnostuneet löytävät yhteisön WordCamp Central -verkkosivustolta runsaasti tietoa kaikista WordCamp-leireistä eri puolilla maailmaa ja lisätietoa siitä, mitä näiltä tapahtumilta voi odottaa.

#WCFI2023-tapahtuman lähtölaukaus kajahtaa Tampereella tänään eli 14. syyskuuta. Pääpäivänä eli perjantaina 15. syyskuuta on luvassa erilaisia luentoja WordPressiin liittyvistä aiheista alan asiantuntijoilta, jotka ovat pääasiassa Suomesta ja lähimaista. Osallistujat voivat tutustua WordPressin sivustojen tuottamisen uusiin kehityssuuntauksiin ja parhaisiin käytänteisiin.

Suositut postaukset

CloudFest 2023 reaktiot

Zone Blogi
CloudFest – merkittävä pilvipalveluiden ja internetissä läsnäolevien toimialojen tapahtuma – järjestettiin jälleen kerran viime viikolla Saksan...

Teemme tietokantayhteyksistä turvallisempia

Zone Blogi
SQL-tietokantojen käyttäjät saavat oletusarvoisesti luoda yhteyden vain paikallisesti, mikä varmistaa, että tiedot eivät siirry vieraiden verkkojen...

PHP 8.2 on nyt julkistettu virallisesti

Zone Blogi
PHP 8.2 on jättänyt nyt julkaisuehdokkaan statuksen ja se on julkistettu virallisesti. Tämän julkaisun myötä on otettu taas iso askel PHP scriptikielen...

Vähemmän päänsärkyä uusilla PHP-versioilla

Zone Blogi
Marraskuun jälkipuoliskolla on tulossa PHP:n uusin versio 8.2. Monet asiasta kiinnostuneet Zonen käyttäjät ovat päässeet tutustumaan tähän testiversioon...