Zone on WordCamp Finland 2023 -tapahtuman hopeasponsori

Zone Blogi
Jaa:

14.–15. syyskuuta maailman käytetyimmän sisällönhallintasovelluksen WordPressin intoilijat, asiantuntijat ja harrastajat kokoontuvat Tampereelle WordCamp Finland 2023 -konferenssiin jakamaan uutta osaamista ja verkkotrendejä.

Tapahtumassa on läsnä meidänkin tiimimme, ja tällä kertaa Zonella on mahdollisuus tukea tapahtumaa hopeasponsoroinnilla. Odotamme jo innolla suomalaisten ystäviemme tapaamista ja toivomme voivamme luoda uusia kontakteja ja verkostoja Suomen verkkoharrastajien kanssa.

WordCampit ovat WordPress-yhteisön järjestämiä tapahtumia, joissa huomion keskipisteenä on tietenkin WordPress. Konferensseissa on luentoja erilaisista WordPressiin liittyvistä aiheista sekä runsaasti mahdollisuuksia solmia uusia kontakteja ja tuttavuuksia sekä tehdä yhteistyötä muiden WordPress-harrastajien kanssa.

Asiasta enemmän kiinnostuneet löytävät yhteisön WordCamp Central -verkkosivustolta runsaasti tietoa kaikista WordCamp-leireistä eri puolilla maailmaa ja lisätietoa siitä, mitä näiltä tapahtumilta voi odottaa.

#WCFI2023-tapahtuman lähtölaukaus kajahtaa Tampereella tänään eli 14. syyskuuta. Pääpäivänä eli perjantaina 15. syyskuuta on luvassa erilaisia luentoja WordPressiin liittyvistä aiheista alan asiantuntijoilta, jotka ovat pääasiassa Suomesta ja lähimaista. Osallistujat voivat tutustua WordPressin sivustojen tuottamisen uusiin kehityssuuntauksiin ja parhaisiin käytänteisiin.

Suositut postaukset

Mikä pilvipalvelin on ja milloin sitä kannattaa käyttää?

Zone Blogi
Olemme tottuneet siihen, että yritysten tiedostoja ja muita tietoja tallennetaan fyysisille palvelimille, mutta yhä enemmän on jo niitä, jotka haluavat...

CloudFest 2024: tekoäly antaa uutta pontta laitteistolle

Ingmar Aasoja
Viime viikolla kolmihenkinen tiimimme nousi lentokoneeseen ja syöksyi taas CloudFestin kiehtovaan maailmaan tarkastelemaan hostingpalvelujen trendejä....

Vanhentunut PHP on vanhentunut PHP

Zone Blogi
Kun ensimmäisen moderni PHP-versio julkaistiin 25 vuotta sitten, internet oli hyvin toisenlainen kuin nyt. Verkkosivuja koskevat vaatimukset olivat vielä...

.EU-verkkotunnuksen ale päättyy! Käytä tilaisuutta ja rekisteröi yhden euron domain vielä tänään

Zone Blogi
Viime vuonna alkanut .EU-verkkotunnusten alennusmyynti saavuttaa loppunsa tammikuun lopussa. Tämän vuoksi suosittelemme kaikille hyödyntämään vielä...