Zone on Nordic Domain Days -konferenssin virallinen kumppani

Zone Blogi
Jaa:
Nordic Domain Days logo

Alueemme vuoden tärkeimpiin verkkotunnusalan tapahtumiin kuuluva Nordic Domain Days järjestetään vajaan kuukauden kuluttua Tukholmassa. Tämän vuoden tapahtumasta tekee meille erityisen se, että olemme NDD:n ainoa virallinen digitaalinen kumppani Baltian maissa.

Pohjois-Euroopan verkkotunnusalan tärkeimmät toimijat kokoontuvat Tukholmaan 7.–9. toukokuuta. Mekin olemme paikalla tiimimme kanssa, ja olemme erityisen iloisia voidessamme tukea tämänvuotista konferenssia digitaalisen kumppanuutemme kautta. Emme malta odottaa, että pääsemme tapaamaan yhteistyökumppaneitamme, kollegoitamme, asiakkaitamme, kilpailijoitamme ja muita yhteisön jäseniä.

Mitä tämä konferenssi on? Tämä on paikka, missä verkkotunnusrekisterit, rekisterinpitäjät, jälleenmyyjät, palveluntarjoajat ja sijoittajat verkostoituvat ja jakavat kahden päivän aikana keskenään monenlaista hyödyllistä tietoa. Ennen kaikkea se on loistava tilaisuus keskittyä henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen alan keskeisten toimijoiden kanssa sekä kerätä ja jakaa kokemuksia kaikesta, mikä liittyy verkkotunnusalaan.

NDD sai alkunsa Ruotsin Internet-säätiön (.se-verkkotunnusrekisteri) vuosittain järjestämästä The Internet Days -konferenssista, mutta NDD:n perustajan ja kuraattorin, Lars ”LG” Forsbergin, ansiosta siitä on nyt tullut erillinen monipäiväinen tapahtuma, joka houkuttelee osallistujia kaikkialta maailmasta.

Toivottavasti Tukholma toivottaa meidät tervetulleeksi kauniilla kevätsäällä.

Suositut postaukset

CloudFest 2023 reaktiot

Zone Blogi
CloudFest – merkittävä pilvipalveluiden ja internetissä läsnäolevien toimialojen tapahtuma – järjestettiin jälleen kerran viime viikolla Saksan...

Teemme tietokantayhteyksistä turvallisempia

Zone Blogi
SQL-tietokantojen käyttäjät saavat oletusarvoisesti luoda yhteyden vain paikallisesti, mikä varmistaa, että tiedot eivät siirry vieraiden verkkojen...

PHP 8.2 on nyt julkistettu virallisesti

Zone Blogi
PHP 8.2 on jättänyt nyt julkaisuehdokkaan statuksen ja se on julkistettu virallisesti. Tämän julkaisun myötä on otettu taas iso askel PHP scriptikielen...

Vähemmän päänsärkyä uusilla PHP-versioilla

Zone Blogi
Marraskuun jälkipuoliskolla on tulossa PHP:n uusin versio 8.2. Monet asiasta kiinnostuneet Zonen käyttäjät ovat päässeet tutustumaan tähän testiversioon...