Miksi sinun tulisi siirtää kotisivusi Zoneen

Zone Blogi
Jaa:

Markkinoilla on lukuisia hostingpalveluiden tarjoajia, eikä sopivan löytäminen niiden joukosta ole aina helppoa. Webhotellipalvelun lisäksi Zone tarjoaa mahdollisuuden verkkotunnusten rekisteröintiin, pilvi- ja yksityispalvelimien hallintaan sekä tarvittaessa räätälöityjen ratkaisujen luomiseen.

Miksi sinun tulisi siirtää kotisivusi Zoneen

Palvelujaan Zone on tarjonnut vuodesta 1999 lähtien, tukien kymmenien tuhansien yritysten pyrkimyksiä siirtyä internetiin.

Nopea webhotelli on monille käyttäjille keskeinen tekijä, ja juuri siksi käytössä ovat mahdollisimman nopeat suorittimet ja laitteisto päivitetään säännöllisesti. Lisäksi palvelimille asennettujen web-sovellusten toimintanopeutta seurataan säännöllisesti ja varmistetaan niiden häiriötön toiminta.

Maksutonta apua verkkosivujen ja sähköpostin siirtämiseen

Zonen etuina ovat pitkä kokemus ja asiakastuki, joka osaa antaa apua niin yksinkertaisissa kuin monimutkaisissakin asioissa.

Jos haluat hyötyä Zonen eduista, voit siirtää verkkotunnuksesi sinne. Tätä varten tarjolla on helppo siirtomenettely ja mahdollisuus ottaa yhteyttä asiakastukeen, mikäli jokin menettelyn osa vaikuttaa epäselvältä.

Tarvittavat palvelut samasta paikasta

Verkkosivuston perustaminen Zonen kautta on helppoa: rekisteröi itsellesi sopiva verkkotunnus ja hallinnoi sitä My Zone -ympäristön kautta. Halutessasi voit siirtyä vakiomallisesta palvelimesta monimutkaisempiin ratkaisuihin, kuten Hallinnoitu Pilvipalvelin tai Pilvipalvelin VPS.

Zone Webmail on helppokäyttöinen ja nopea sähköpostipalvelu, joka toimii sujuvasti niin tietokoneilla kuin mobiililaitteissakin. Voit unohtaa asennukset ja asetukset, sisään kirjautuminen riittää.

Sähköpostipalvelun lisäksi voit muutamalla napsautuksella asentaa verkkosivuillesi WordPress-, Joomla- tai PrestaShop-sovelluksen tai luoda sivuston Voog-palvelun kautta.

Elasticsearch-hakukoneen avulla voit analysoida erilaisia teksti-, numeerisia ja paikkatietoja melkein reaaliaikaisesti. Zone+ tarjoaa lisäksi useita hyödyllisiä verkkosovelluksia maksutta. Lue lisää Zone+ WordPress Assistantista, joka auttaa sinua pystyttämään verkkosivuston sekunneissa tekoälyn avulla.

Kaikin puolin turvallista

Turvallisuus on monessa mielessä tärkeää. Haittaohjelmien vahingoittamisen ehkäisemiseksi Zone pitää webin, tietokannan, nimipalvelimen ja sähköpostin erillään toisistaan. Palvelinohjelmistot pidetään aina ajan tasalla ja tietoturva-aukot korjataan mahdollisimman pian.

Lisäksi web-palvelimista ja tietokannoista tehdään yöllä varmuuskopiot, jotka säilytetään 14 päivän ajan. Tämä mahdollistaa aina paluun toimivaan versioon, jos verkkosivustolla ilmenee ongelmia. Lisätietoja on saatavilla Zonen verkkosivuilla.

Suositut postaukset

Mikä pilvipalvelin on ja milloin sitä kannattaa käyttää?

Zone Blogi
Olemme tottuneet siihen, että yritysten tiedostoja ja muita tietoja tallennetaan fyysisille palvelimille, mutta yhä enemmän on jo niitä, jotka haluavat...

Vanhentunut PHP on vanhentunut PHP

Zone Blogi
Kun ensimmäisen moderni PHP-versio julkaistiin 25 vuotta sitten, internet oli hyvin toisenlainen kuin nyt. Verkkosivuja koskevat vaatimukset olivat vielä...

.EU-verkkotunnuksen ale päättyy! Käytä tilaisuutta ja rekisteröi yhden euron domain vielä tänään

Zone Blogi
Viime vuonna alkanut .EU-verkkotunnusten alennusmyynti saavuttaa loppunsa tammikuun lopussa. Tämän vuoksi suosittelemme kaikille hyödyntämään vielä...

Verkkosivuston muutosten automaattinen julkaiseminen Github Actionsin kautta

Krista Veske
Kuten monet muutkin ammattikehittäjät, myös minä tunnen välillä, että pelkkä töissä kirjoitettu koodi ei riitä, joten koodaan joskus myös työn...