Skip to content

Verkkotunnukset, sähköposti- sekä webhotellipalvelut helposti ja nopeasti

TUO liiketoimintasi verkkoon

Domainin tilaaja saa yhden ilmaisen sähköpostiosoitteen.   Palveluun voi myöhemmin lisätä helposti tallennustilaa ja    webhotellipalveluita.

Verkkotunnus & sähköposti

Verkkotunnus on osoitteesi.

Anna itsestäsi ammattimainen ja luotettava ensivaikutelma sähköposteilla, jotka tulevat omasta verkko-osoitteestasi

Tarjoamme yhden ilmaisen sähköpostiosoitteen jokaisen meillä rekisteröidyn verkkotunnuksen mukana ja kaikilla ominaisuuksilla varustetun palvelun kuukausihinta on alkaen 3,55 €. Premium-paketeissa on jopa 50-100 GB tallennustilaa.

Verkkotunnus on osoitteesi

Webhotelli

Tee vaikutus nopeilla kotisivuilla.

Me pidämme huolen siitä, että verkkosivusi toimivat sujuvasti ja nopeasti, vaikka kävijämäärät tai tilaukset kasvaisivatkin räjähdysmäisesti. Ilmoitamme sinulle hyvissä ajoin, kun palvelusi voisi tarvita päivitystä, ja ehdotamme sinulle parhaiten sopivaa ratkaisua.

Impression

WordPress sovellushotelli

WordPress sivut osaat tehdä vaikka itse

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintaohjelma, jonka avulla näyttävien ja toimivien verkkosivujen, blogien sekä verkkokauppojen luominen on helppoa ja nopeaa. Noin 30 % koko internetin sisällöstä on rakennettu WordPress-pohjalle.

Wordpress

20 vuoden kokemus & yli 60 000 tyytyväistä asiakasta

Jo 20 vuoden ajan tavoitteenamme on ollut auttaa sinua siirtämään liiketoimintasi ja muut projektisi verkkoon pienenimmällä mahdollisella vaivalla. Haluamme varmistaa, että palvelusi toimivat aina sujuvasti ja joustavasti. Ollemme toiminnan kasvun ja kehittymisen tukena.

Ammattitaitoinen teknologiatiimimme varmistaa, että taustalla kaikki toimii kuten pitää. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa välittämään viestin teknologiatiimille.

Zone – helppo valinta

Täysi palvelu

Verkkotunnukset, sähköpostit ja webhotellipalvelut kotisivuillesi ja verkkokaupallesi – Zonesta saat kaiken, mitä tarvitset viedäksesi liiketoimintasi menestyksekkäästi verkkoon.

Turvallinen ja luotettava

Turvallinen ja
luotettava

Me pidämme huolen siitä, että verkkosivusi ja sähköpostisi toimivat nopeasti ja ilman häiriöitä. Päivitämme palvelimiamme jatkuvasti, ja kaikki tietosi pysyvät turvassa ja hallinnassasi.

Salamannopea

Salamannopea

Nopeiden verkkosivujen käyttö on sujuvaa, ja nopeus on hakukoneoptimoinnin (SEO) kriittinen osa. Zonen nopeat palvelimet auttavat nostamaan sivustoasi kohti hakutulosten kärkeä.

Palvelimet Suomessa

Tietosi ja kaikki varmuuskopiot pysyvät turvassa kotimaassa.

Paikalliset verkkotunnukset

Tuttu .fi-verkkotunnus on saatavilla suomalaisille yrityksille. Voit myös valita hauskemman tai sopivamman tunnuksen laajasta valikoimasta – päätös on sinun.

Olemassa olevan verkkotunnuksen siirto

Onko sinulla jo rekisteröity verkkotunnus ja toimiva palvelin? Siirtyminen Zoneen on helppoa ja nopeaa.

30 päivän rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen palveluihimme ensimmäisen kuukauden jälkeen, palautamme maksetut rahat mitään kysymättä. Peruuttamisoikeus ei koske verkkotunnustilauksia.

WordPress

Helppo WordPressin käyttöönotto yhdellä klikkauksella. Ei hätää, jos olet esim. Drupalin tai Joomlan käyttäjä. Julkaisujärjestelmien lista on pitkä.

WooCommerce ja PrestaShop

Helposti asennettava ja nopea verkkokauppa asiakkaidesi iloksi. Zonen optimoidut serverit pitävät pyörät pyörimässä.

Ihmisiltä ihmisille

Henkilö-kohtainen tuki

Olemme mielellämme avuksi, niin suomeksi kuin myös englanniksikin. Asiakaspalvelumme on auki arkipäivisin klo 8–16, ja iltaisin ja viikonloppuisin saat meihin yhteyttä sähköpostitse.

Lue tuki.zone.fi -artikkeleita
Lähetä sähköpostia: tuki@zone.fi
Soita +358 9 42 45 24 42

Henkilökohtainen tuki

Usein kysytyt kysymykset

Verkkotunnus (domain) on osoitteesi internetissä, sen avulla asiakkaat löytävät nettisivusi ja se toimii myös sähköpostin osoitteena. Verkkotunnus koostuu kahdesta osasta jotka on erotettu toisistaan pisteellä (.). Oikeanpuoleinen osa on niin sanottu ylätason verkkotunnus ja vasemmanpuoleinen osa on sinun tai yrityksesi henkilökohtainen tunnus. Suomalaisia .fi loppuisia ylätason verkkotunnuksia hallinnoi Viestintävirasto ja verkkotunnusvälittäjän kautta saat rekisteröityä oman verkkotunnuksesi. Rekisteröintiaika on 1-10 vuotta jonka päättyessä voit vahvistaa rekisteröinnin uudestaan.

Esimerkiksi, käytämme verkkotunnuksia www.zone.fi, zonest.eu ja zonest.eu, jossa ”zone” on tunnuksen pääosa ja .fi, .ee ja .eu ovat omissa rekistereissään rekisteröityjä ylätason verkkotunnuksia.  Meillä on lisäksi käytössämme verkkotunnuksen etuliitteitä, kuten www.zonest.eu, help.zonest.eu ja my.zonest.eu 

Aloita rekisteröimällä oma verkkotunnuksesi, voit sitten luoda sähköpostiosoitteen palveluntarjoajan kautta. Me tarjoamme kaikille verkkotunnuksen rekisteröiville asiakkaillemme yhden ilmaisen sähköpostiosoitteen jotta pääset helposti eteenpäin. Sähköposti kuuluu myös webhotelli-palveluumme ja vain sähköpostin sisältävään pakettiimme. Jos tarvitset enemmän tallennustilaa niin peruspakettimme on helppo päivittää 50GB:n Premium tai 100 GB:n Ultimate tasolle.You need to register a domain and point it to an email service that hosts your mailbox. We offer one free mailbox together with domain registration to get you started. E-mail is also part of our web hosting service and e-mail only hosting plan. Should you need more space than the standard hosting plan offers you can upgrade to 50GB Premium and 100GB Ultimate plans. 

Verkkosivut tarvitsevat rekisteröityä verkkotunnusta osoitteeksi sekä webhotellipalvelua ja sisällönhallinta-alustaa kuten WordPress jonka avulla on helppo valita verkkosivun design ja ladata kuvat ja tekstit sivustollesi.

Meidän webhotelli-palvelumme mahdollistaa erilaisten aplikaatioiden käyttöönoton helposti, vain yhdellä hiiren klikkauksella, voit myös valita WordPress paketimme jossa tarvittavat ominaisuudet on jo etukäteen asennettu.

Helpoin tapa siirtää liiketoiminta verkkoon on asentaa WooCommerce plugin WordPress sivustollesi, sinun tarvitsee vain syöttää tuotetietosi ja jo alle tunnissa verkkokauppasi on valmis avattavaksi.

Maksupalveluiden integrointi ottaa hieman lisää aikaa, tässä vaiheessa valitset sopivan palveluntarjoajan ja solmit verkkomaksusopimusen sekä kulutat muutaman hetken verkkokaupan asetusten parissa.

Toinen hyvä vaihtoehto on helppokäyttöiseksi suunniteltu PrestaShop joka sisältää lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia kuten valmiiksi integroidun tuen eri kielille.

Tottakai, tervetuloa Zoneen! Siirtäminen on helppoa ja me olemme mielellämme avuksi. Olemme vakuuttuneita että verkkosivustosi toimii nopeammin servereillämme ja hyödyt myös siitä että voit hallita kaikkia palveluita näppärästi yhdestä käyttöliittymästä.

Tarjoamme apua sähköpostisi ja verkkosivujesi muutossa, ilman lisäkuluja. Haastavammat ja monimutkaisemmatkin tilanteet hoituvat ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella.